2a divisió FEF

El Peralada suma un bon punt al camp del Cornellà (0-0)

Sòlids. Els xampanyers han anat de més a menys però han mantingut la solidesa defensiva fins al final i han empatat en un dels camps més difícils de la lliga

A poc a poc el Peralada va sumant. Aquesta tarda ha aconseguit un valuós empat (0-0) al camp d’un Cornellà que ja fa onze partits que no perd com a local. A més, el valor és doble perquè significa el tercer partit consecutiu dels xampanyers sense encaixar cap gol i confirma la millora en aquest aspecte clau per afrontar amb garanties el final de temporada.

El Peralada ha estat superior en la primera part tot i que no ha arribat a tenir grans ocasions de gol. La millor l’ha tingut només de començar quan Pachón ha guanyat per força a Borja i, dins l’àrea, s’ha embolicat abans de provar el xut. Ha estat el primer avís dels xampanyers, que amb una pressió molt intensa han aconseguit que els locals no estiguessin còmodes en cap moment. De fet, Suárez ha estat un espectador més i només ha hagut de patir en alguna acció a pilota aturada que ha acabat en res. L’únic que li ha faltat als de Chicho per rematar la feina ha estat tenir més encert, i sobretot més idees, en els últims metres.

En la segona part, després d’uns primers minuts on el domini del Peralada ha continuat, el partit s’ha igualat. El Cornellà ha fet un pas endavant i ha començat a generar una sensació d’inseguretat a la defensa xampanyera que no havia tingut en tot el partit. Amb el domini de la possessió els verds han intimidat la porteria de Suárez amb pilotes penjades, però no han aconseguit generar cap ocasió clara més enllà d’una gran jugada de Pere que ha rematat amb el cap Carlos Esteve massa centrat. En els últims minuts ha crescut la tensió però el marcador no s’ha mogut, i és que el Cornellà ha marcat al descompte però no ha valgut perquè ho ha fet amb Suárez a terra des de feia uns quants segons i amb una falta prèvia.