El Girona resol ‘in extremis’

Divisió d’honor juvenil. El conjunt d’Àlex Marsal aconsegueix al feu de la Damm la primera victòria de la temporada, en un partidàs amb final boig que es decanta a favor dels gironins

DAMM 2 GIRONA 4

DAMM:Alex, Cuadras, Nico, Pladevall, Marc (Muñoz, 88’), Ivan, Aitor, Avilés (Genís, 76’), Poch (Jose Enrique, 56’), Riera i Suaibo (Tijan, 72’).GIRONA:Joel, Luna, Nassim, Manel, Granero (Aitor, 65’), Unai, Suli (Peña, 80’), Pau Víctor, Alpha (Castro, 71’), Mate i Valverde (Ilyas, 61’).GOLS:0-1 (46’) Alpha. 1-1 (59’) Aitor. 1-2 (75’) Castro. 2-2 (82’) José Enrique. 2-3 (88’) Castro. 2-4 (92’) Peña.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:a Pau Víctor, Unai i Manel, del Girona.T.V.:cap.

El juvenil del Girona va estrenar ahir el seu caseller de victòries en un partidàs al feu de la Damm (2-4) farcit d’alternances, oportunitats i moments per als dos equips, que es va acabar resolent a favor del bàndol blanc-i-vermell en un final agònic. I és que amb empat a dos en el marcador, el conjunt dirigit per Àlex Marsal va acabar decantant la balança amb el tercer en el minut 88 i sentenciant amb el quart en el 92’ per aconseguir un triomf que és una alenada d’aire fresc.

L’enfrontament va ser frenètic, sobretot en el segon temps. Després d’una primera part sense gols, en què el més normal per les ocasions generades per tots dos bàndols és que se n’hagués vist algun, el pas pel descans va fer destapar les davanteres. Només d’iniciar-se el segon acte, el Girona es va avançar amb un gol de cap d’Alpha, ràpidament neutralitzat per la Damm, que va empatar per via d’Aitor.

Últim quart d’hora boig

Tot es va accelerar a partir del minut 75, moment en què va marcar Castro pels gironins. José Enrique, pels locals, va fer la igualada de nou (82’) i en el tram final, els blanc-i-vermells van colpejar definitivament. Castro (88’) va tornar a anotar, després d’una gran jugada individual de Pau Víctor i finalment (92’) de contraatac, Peña va decidir.