Girona

El protagonista

Ramon Terrats

L’esquerra de Terrats

No és el més fàcil, ni tampoc el més habitual en el món del futbol, però Francisco va optar per la lògica, i també la valentia, a l’hora de confeccionar l’alineació a la Romareda. Les vuit baixes amb les quals va plantar-se l’equip blanc-i-vermell al feu aragonès representaven un problema important, sobretot al mig del camp, en què només hi havia un efectiu disponible, Gerard Gumbau, i les càbales sobre qui podria ocupar la demarcació juntament amb el dorsal 24 apuntaven al central Santi Bueno avançant la seva posició al mig i algun lateral reconvertint-se en central. Finalment, el tècnic va decidir no fer invents i va donar entrada en l’onze a Ramon Terrats. El jove futbolista de 20 anys que milita al filial que dirigeix Àxel Vizuete a tercera divisió, doncs, va ser la novetat de l’onze i no només va sorprendre la seva titularitat, també la seva actuació, que va ser sensacional.

I és que formant en el doble pivot amb Gumbau en el 4-4-2 que va plantejar el Girona, el migcampista esquerrà, com el de Campllong, va completar un partit impecable en el seu debut com a professional. En el perfil dret de la medul·lar va guardar posició, enganxant davantera i defensa, portant a terme una gran feina en defensa, amb ajudes constants i tallant i impedint atacs rivals. Amb pilota, també va estar més que correcte, arriscant poc, jugant amb criteri i fins i tot es va animar a provar un xut des de fora de l’àrea a la primera part que va aturar amb dificultats el porter Christian Álvarez i també li van cedir la responsabilitat de penjar a l’àrea una falta frontal. “M’he trobat bé”, va explicar el futbolista, aterrat aquest estiu al Girona B, procedent del Sant Andreu, amb qui va jugar el curs passat. “He intentat traslladar el que m’ha demanat l’entrenador i crec que ha sortit bé”, va reconèixer Terrats, que va abandonar la gespa amb 0-2 al marcador en el minut 87 i va acabar veient des de la banqueta com el Saragossa empatava. “El resultat és una pena, m’agradaria haver debutat amb victòria però els dos gols del final han estat una llàstima”, va dir. “Per una part marxo content pel debut i per com he jugat, però per una altra, estic una mica trist pel resultat, que ens deixa un regust agre”, va afirmar.

Terrats, que no es va guardar res, va acabar amb alguna rampa muscular, causada pel major ritme de la categoria i també, segurament, pels nervis del tot normals de l’estrena. “Ha estat una sorpresa. És un dia molt especial que recordaré tota la vida”, va expressar, titular tot i només haver-se entrenat un dia amb el primer equip. “No entrava en els meus plans, quan em va trucar l’entrenador per dir-me que anés a entrenar-me dimarts i que dimecres anava convocat no m’ho creia”, va indicar el jugador, que es va convertir des d’ahir en una opció més per a Francisco al mig del camp. L’esquerra de Terrats es va destapar.

20
anys
87
minuts
33
intervencions
1
xut a porteria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)