Girona

Míchel: “Ens anem acostant a un equilibri que m’agrada”

El Girona rep demà l’Oviedo (21h) a Montilivi. N’ha parlat el tècnic, Míchel Sánchez.

Les baixes

“Bernardo no pot jugar per sanció. Ureña s’ha lesionat una miqueta al quàdriceps i demà no podrà jugar. Artero, tampoc, per una malaltia. I Víctor Sánchez no s’ha entrenat amb normalitat. Valery i Samu avui s’han entrenat amb normalitat, però durant la setmana han treballat amb precaució. Per demà, estan disponibles.”

Alternatives sense Bernardo

“Podem continuar amb defensa de cinc, amb Juncà, Terrats i Arnau [com a alternatives de central]. Si Arnau juga de central, al carril pot jugar Gabri, Iván Martín o Valery, depenent del temps que necessitem. També podem jugar amb defensa de quatre.”

Borja Bastón i Stuani

“La responsabilitat amb el gol és de tots. Ja ho vaig dir. No vull que pensem que Stuani és la nostra referència única. Necessitem gols de Baena, de Borja, d’Aleix...de qualsevol jugador. L’equip necessita diverses referències amb el gol. I demà necessitem jugar un gran partit perquè el rival és molt difícil.”

Mes clau pel play-off?

“Tots els partits són importants. Demà és molt i molt important perquè els últims tres partits no hem guanyat i necessitem fer-ho per continuar en play-off. Tots els partits són molt difícils. Queden tretze jornades, queda molt per jugar. Hem d’anar partit a partit.”

Terrats

“Si Ramon juga de central, la posició més de sis creiem que és per Pol. Però també pot ser Aleix o Ibra. I Sala, que vindrà convocat. En Ramon ja ha jugat de central durant la seva trajectòria, en categories inferiors, i fins i tot de lateral esquerre. Té la mentalitat col·lectiva en un sistema defensiu i té cames per al duel, va bé en el joc aeri...Hem treballat amb ell aquesta setmana i estem convençuts que ho pot fer.”

Iván Martín

“L’altre dia no va jugar més per fer-li un toc d’atenció. Ve de primera, però no havia estat bé durant la setmana i no vull regalar minuts, sabent que és un jugador important. Ell ha reconegut que no ha donat la seva millor versió. Ja li he dit que si el coneixés absolutament, no tindria dubtes que podia tenir una setmana dolenta. Però l’he d’anar descobrint. Està tot clar, entre ell i jo, i entre ell i l’equip. És un jugador que ens ha d’aportar coses.”

Mirar enrere

“No vull mirar enrere. Vull mirar endavant i guanyar cada partit. No sabem on ens durà això, però com a mínim volem estar en play-off. Que veiem l’ascens directe lluny no vol dir que no mirem endavant. I recuperar la millor versió. Els dos últims partits m’han agradat quant a control i sensació de seguretat. Ens han generat poques ocasions de gol. Sense generar el que voldríem. Ens anem acostant a un equilibri que m’agrada.”

L’Oviedo

“L’última victòria a Burgos va ser amb tres centrals, però solen jugar amb 4-4-2. Hem treballat amb diverses alternatives, sabent que és un equip amb velocitat i amb bona capacitat golejadora a l’àrea. Se’ls ha d’allunyar de l’àrea. Hem de controlar el joc i fer bona pressió després de pèrdua. I, depenent de si juguen amb cinc o amb quatre, i de com se situen al mig del camp, variarem una mica la sortida de pilota. Però tenim la idea de què fer en cada cas. És un equip ben treballat, dur, de la categoria. Tinc clar que, juntament amb la nostra afició, hem de ser capaços que aquí no s’escapin més punts. Volem que l’afició entengui la dificultat de cada partit i que ens ajudin.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)