Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“L’equip està preparat per competir contra qualsevol rival”

Míchel Sánchez va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del partit contra la Real Sociedad. Conscient de la duresa del duel, el de Vallecas confia en les prestacions del seu equip tot i les baixes que té i els múltiples jugadors que surten de lesió. “El partit serà molt difícil però si mostrem la nostra millor versió tindrem arguments per guanyar el matx. La Real és un equipàs en atac i en defensa. La seva pressió és sempre molt bona, la línia defensiva sempre juga avançada i és un equip que recupera moltes pilotes en camp rival. Nosaltres hem de sortir amb la pilota de la millor manera i sense jugar llarg, viatjant junts”, analitzava el tècnic del conjunt gironí, que respecte al club basc i la seva idea i filosofia de joc afegia: “M’agrada molt la Real. En tot s els sentits, com a club, equip i cos tècnic. Em sembla un equip per emmirallar-nos-hi. Volem millorar com a club i com a equip, per tant, són un bon exemple.”

L’entrenador blanc-i-vermell té clar que l’equip va mostrar bones sensacions tot i la derrota al Benito Villamarín, però que encara té marge de millora per transformar-ho en bons resultats: “És important per a nosaltres finalitzar molt millor però també és clau tenir més opcions de finalització creant ocasions de gol. Contra el Betis vam estar molt temps en camp rival i només vam fer nou xuts. N’hem de fer més i n’hem estat parlant”, va dir Míchel, que també puntualitzava un altre aspecte a tenir en compte com és mantenir la porteria a zero: “Un concepte de què hem anat parlant és el de minimitzar els errors propis i l’altre deixar la porteria a zero. L’equip ha competit molt bé en els sis partits però en tots hem encaixat gols, un factor que hem de millorar. També les errades, tot i que en futbol sempre hi són.”

Per Míchel, que el calendari faci pujada no espanta, i és que veu preparats els seus jugadors: “El Betis, la Real i l’Atlético són de la nostra lliga i hem de jugar contra tots els equips. Per mi és un privilegi enfrontar-nos a aquests rivals i l’equip està preparat per competir contra qualsevol i fer un gran partit davant la nostra afició. Sempre hem dit que juguem per a ells.”

A més del reguitzell de baixes i de futbolistes sense estar en la seva millor forma, l’equip gironí també tindrà la baixa del seu entrenador, que haurà de complir el primer dels dos partits de sanció per culpa de la vermella directa que va veure en l’últim duel contra el Betis. “Per a mi és un problema important però Salva Fúnez ho farà molt bé i estic tranquil en aquest aspecte. És difícil dirigir l’equip des de la graderia”, sentenciava.

A MILLORAR

“A més d’evitar els errors propis, hem de mantenir la porteria a zero, un factor clau”

EL RIVAL

“La Real és un equipàs en atac i en defensa, la seva pressió és sempre bona”

SANCIONAT

“És un problema important ja que és difícil dirigir l’equip des de la graderia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)