Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“L’objectiu no és cap altre que el pròxim partit”

En un partit molt complet del Girona, Míchel Sánchez va comparèixer a la sala de premsa de San Mamés amb un posat tranquil i sense eufòria. Tot i viure la primera victòria dels gironins a primera divisió al feu basc, el tècnic de Vallecas va manifestar: “Ha estat una victòria de mèrit; pel rival i per la pressió a què sotmeten l’equip al seu camp. Són 30 punts que no ens diuen res definitiu, però que era una meta important, i amb 15 partits encara per disputar. Ara hem de mirar a Getafe.”

“Ha estat una gran primera part, l’Athletic et sotmet i no et deixa sortir. El nostre pla era al revés, ser protagonistes amb la pilota i fer-los recular. En la segona, en canvi, no hem estat tan bé. Han posat moltes pilotes a l’àrea. Hem hagut d’estar molta estona defensant, cosa que no era la nostra idea”, va destacar.Sobre l’objectiu de l’equip, Míchel també va aprofitar per posar els peus a terra. “Mirem al següent rival i res més. És important això. A domicili hi ha intervencions no gaire bones, avui ens han tirat 17 xuts i 3 a porteria. Hem sabut patir. No mirem ni a dalt ni a baix, al següent. Això ens dona confiança i estem més a prop de la salvació. Els objectius els posarem en el dia a dia”, repetia Míchel, que aprofitava per fer una lleugera celebració: “Estic molt content per guanyar, és històric per a nosaltres.” El de Vallecas va aprofitar per valorar la feina d’Aleix i designar-lo com el termòmetre de l’equip. “Ha de ser el responsable que el nostre equip jugui. Li exigirem més a ell i a l’equip.

Valverde i els cops

“Ens ha faltat consistència”, va comentar l’entrenador de l’Athletic. “Hem rebut molts cops. Amb l’1-3, se’ns ha posat tot molt costa amunt”, va afegir Ernesto Valverde.

SENSE EUFÒRIA

“Ha estat bonic, però el triomf no ens ha de desviar del treball que fem dia a dia”

ABSÈNCIA DE NICO

“El plantejament era igual amb Nico que sense; els volíem fer córrer enrere”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)