Girona

L’1x1 de la victòria del Girona a San Mamés

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
batut
No va ser un dels dies en què tingués més feina, però va recollir dues vegades la pilota de la xarxa. En el primer gol va reaccionar tard, en part perquè no s’hi veia, i en el segon no va reaccionar bé a una mala passada de Valery.
arnau (90’)
defensiu
A diferència del que és habitual, no va pujar pràcticament cap vegada a l’atac, però és que el guió del partit no ho demanava. Va tenir feina amb Berenguer, però se’n va sortir amb força solvència. Va evitar un gol d’Iñaki Williams.
santi bueno (90’)
estable
Partit bastant tranquil per al central uruguaià, que amb Guruzeta com a referència ofensiva no va patir en excés. Una rematada de cap seva, d’esquena, va generar el córner que va acabar representant el 0-2.
juanpe (90’)
correcte
A diferència del que es podia esperar, no va tenir un partit gaire exigent i va resoldre bé la majoria d’accions. Durant molts minuts, de fet, va passar inadvertit com el seu company a l’eix defensiu.
javi hernández (61’)
sòlid
Va tenir un corcó en Iñaki Williams, però va estar segur en tot moment. Un dia més va ser una assegurança al darrere, i com Arnau no va tenir gaires accions per incorporar-se a l’atac. Bona actuació en línies generals.
oriol romeu (90’)
segur
No va tenir un d’aquells dies de ser omnipresent i fer-se l’amo del centre del camp, però amb bona col·locació i contundència en va tenir prou per ser el primer mur de contenció i frustrar bona part dels atacs locals.
aleix garcia (90’)
sublim
Va marcar el ritme del partit. Amb un gran xut amb l’esquerra va fer el 0-1 i va participar en els altres dos gols centrant les pilotes que van acabar amb gols en pròpia porta. Espectacular treball defensiu i encertat amb la pilota.
borja garcía (70’)
puntual
No va intervenir gaire en el joc, però quan ho va fer va tenir lucidesa per generar bones accions, com en una passada a Riquelme en la segona part que el va deixar sol davant del porter. Partit correcte, sense cap error.
tsygankov (80’)
assistent
Va arrencar molt bé, amb una bona jugada per la banda dreta que va acabar amb l’assistència a Aleix Garcia en el 0-1. Després es va anar difuminant, amb bones accions puntuals, i va acabar molt cansat.
riquelme (70’)
detallista
Dels més actius de l’equip, jugant amb una marxa més que l’Athletic. Va ser un maldecap constant per a la defensa, però li va faltar una mica més d’encert en els metres finals per acabar les jugades.
taty (80’)
treballador
Va tenir una grandíssima ocasió en una pilota que va recuperar dins l’àrea rival. Va ser la millor mostra de la seva bona feina en la pressió. Després, una rematada seva va generar el 0-2 en pròpia porta de De Marcos.
miguel (61’)
refresc
Va haver de substituir el lesionat Javi Hernández i va mantenir la seguretat a la banda esquerra, però va intervenir poc.
valery (20’)
dispers
Una mala passada a Gazzaniga, en una mala decisió, va suposar el 2-3, que va fer patir els gironins fins al final.
iván m. (20’)
inadvertit
Amb el Girona més tancat al darrere gairebé no va ni participar en el joc.
Stuani (10’)
testimonial
Pràcticament no va tenir temps d’entrar en joc i encara menys de generar perill.
Reinier (10’)
retornat
No jugava des de l’octubre per lesió. Minuts per agafar sensacions i poc més.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)