Editorial

L’EDITORIAL

La setmana gran del Girona

L’Almeria de Rubi, que va superar en ambició i intensitat el Barça i el va deixar amb un pam de nas el dia que el conjunt de Xavi aspirava a distanciar-se a deu punts del Madrid, no podia trobar millor remei per refer-se de la garrotada de la jornada anterior, atropellat a Montilivi. El Girona, després de marcar mitja dotzena de gols als andalusos, va ser capaç de corregir el dèficit de punts com a visitant amb una victòria en un dels millors escenaris de la lliga, San Mamés (2-3). Nou gols en dos partits –en un i mig, de fet– d’un equip que Míchel Sánchez, un entrenador valent i un exemple d’adaptació al país, està fent rutllar amb encert. Els gironins, en el seu retorn a l’elit, han arribat a la trentena de punts, una xifra per a l’optimisme. Una bona manera d’arrodonir una setmana majúscula per al club, que dos dies abans d’assaltar San Mamés presentava amb orgull la ciutat esportiva que construirà a Vilablareix. Unes instal·lacions de primer nivell, amb una inversió prevista de 25 milions d’euros, per resoldre un dèficit que s’arrossegava des de feia molts anys.

El Girona tindrà espai per al primer equip en una primera fase i, més endavant, també per al planter. Un pilar del projecte, tal com han reiterat sempre els propietaris. Tenir unes instal·lacions pròpies era un dels reptes pendents d’un club que ha anat creixent a partir de lloguers i que també té per millorar l’estadi de Montilivi amb mesures més estructurals i fermes que les graderies retràctils. La consolidació del club a l’elit tindrà molt a veure amb fer realitat la ciutat esportiva que acaben de presentar. I resultats com el 6-2 contra l’Almeria i el 2-3 a San Mamés ajuden, naturalment, a enfortir el projecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)