Girona

L’eix defensiu queda molt definit

Amb la renovació de Bernardo fins al juny del 2024, la direcció esportiva del Girona deixa molt encarrilada la feina per a la posició de central amb vista a la temporada que ve, i és que de moment tenen contracte per al curs que ve Santi Bueno, renovat també aquest any fins al 2026, Bernardo, David López i Callens. Quatre centrals que, tenint en compte que Míchel ha consolidat el sistema amb quatre defenses, deixen força coberta aquesta posició. Això, lògicament, fa molt més grans els dubtes sobre la renovació de Juanpe, ja que el central canari té més complicat que mai tenir lloc a la plantilla la temporada que ve, i el més normal ara mateix és pensar que el club no l’acabarà renovant, tot i que la porta continua oberta fins que ningú faci un moviment contrari.

Que ja hi hagi quatre centrals confirmats per al curs que ve, però, no vol dir que no hi hagi d’haver moviments en aquesta posició durant el pròxim mercat d’estiu, independentment de si s’acaba renovant el contracte de Juanpe o no. Primer perquè els gironins ara mateix tenen cinc centrals a la plantilla i aquesta també pot ser la idea per al curs que ve, sobretot tenint en compte que, més enllà de Santi Bueno, els altres tres centrals amb contracte superen els 30 anys, cosa que pot fer que el club aposti per un central que pugui lluitar per la titularitat i que pugui tenir recorregut dins del club. També podria tenir una opció algun central del filial, com ara Biel Farrés, tot i que sembla difícil.

Més enllà de les possibles entrades, el que també pot generar dubtes és la continuïtat de Santi Bueno, i és que el seu grandíssim rendiment aquesta temporada podria fer que, tot i haver renovat recentment, rebi ofertes que siguin irrebutjables tant pel central uruguaià com pel Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)