Girona

“Mereixem tots plegats fer història i entrar a Europa”

Imangol Alguacil Entr. Real Sociedad

El tècnic basc de la Real Sociedad, Imanol Alguacil, ho té molt clar: “El partit de demà (avui) és històric perquè ens podrem classificar per a Europa. Això només ho han pogut fer els campions del club.” Ahir, el club txuri urdin va oferir la llista de convocats per rebre el Girona i només hi ha Bráis Méndez de baixa. La gran novetat és el central basc Zubeldia. “Si ha entrat a la llista és perquè està preparat per jugar. No només ens conformem a guanyar demà, sinó que també quedaran quatre duels més.”

D’altra banda, l’entrenador del conjunt basc va apel·lar a l’afició perquè afronti el partit com una gran final. “Només ens val la victòria. Guanyar o guanyar. Espero que la Reale sigui ple de gom a gom com el dia del Madrid. Mereixem tots plegats fer història.” L’equip disposa d’un còmode avantatge de set punts respecte al Vila-real, fora de Champions.

El Girona, vist des de la perspectiva d’Alguacil, és un equip molt semblant al seu: “És un equip dinàmic i que et pressiona a dalt de tot. També tenen un bon replegament i poden jugar amb el bloc baix. Ens costarà enganxar-los per dins.” A més a més, el basc va confirmar que el conjunt entrenat per Míchel és un dels equips que sap jugar millor amb la pilota i que aprofita els atacs ràpids. “De meitat de camp per amunt, hi ha jugadors que mouen molt bé l’esfèrica i s’associen per generar moltes ocasions de gol.” Finalment, Alguacil no va donar importància al fet de jugar abans que els seus rivals i va tornar a destacar que el Girona seria un equip incòmode.

UNA GRAN FINAL

“A nosaltres només ens val la victòria; demà podem passar a la història”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)