Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“L’equip ha tingut una gran personalitat”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va comparèixer a la sala de premsa amb un altre punt sota el braç, aquesta vegada al camp d’un rival situat a la zona de Champions. “He dit als meus jugadors que sortissin amb la mateixa personalitat de sempre. Després del 2-0, hem respost. En la segona hem tingut menys presència perquè ens ha faltat energia per guanyar duels.”

“Malgrat els dos gols, l’equip ha fet un pas endavant espectacular. La idea i la personalitat per sobre del resultat advers i defensant grans jugadors com Kubo, Oyarzabal o Sorloth. Volíem generar situacions d’atac per fer recular la seva línia defensiva. Els he comentat que si corríem cap enrere, tindríem més possibilitats d’igualar les seves capacitats ofensives, contrarestar el que va passar en l’anada a Montilivi”, va dir Míchel

“Estem a prop dels 53 punts, és cert. Ara tenim molt a prop el retorn de Yangel, espero que ja pugui jugar la setmana que ve, i Aleix i Borja també estan molt a prop. Oriol ha arribat una mica tard l’acció, però és molt net i sempre va amb bona voluntat”, va explicar.

“La lesió del Taty és un tema de dolor per l’esquinç que es va fer fa tres dies i que no ha tingut temps de tenir bones sensacions. Segurament estarà a punt la jornada que ve, però no li posaré pressió. És un jugador que aguanta bé el dolor”, va dir Míchel, que va enviar un missatge a l’equip i a l’afició. “Volem mirar més amunt i fer història”, va concloure el tècnic, que ja espera la visita del Vila-real. Abans, però, toca gaudir-ne.

LA REACCIÓ

“L’equip ha capgirat el 2-0 a còpia de personalitat i idea de joc”

EXPULSIÓ INÈDITA

“Oriol sempre va amb la voluntat de robar neta la pilota; és molt respectuós”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)