Empat de prestigi contra el campió italià

El Nàpols s’ha endut la victòria en una tanda de penals anecdòtica, ja que no hi havia cap trofeu en joc

El Girona continua deixant bones sensacions en després d’empatar contra el Nàpols (1-1), campió de la Serie A, en el cinquè partit amistós d’aquesta pretemporada, en què els de Míchel encara no coneixen la derrota. Els blanc-i-vermells, de fet, s’han avançat en el marcador amb un gol de Stuani, però abans del descans Simeone ha empatat després d’un penal més que rigorós. Al final del partit, a petició del Nàpols, però de manera completament anecdòtica (no hi havia cap trofeu en joc) s’ha fet una tanda de penals en què s’ha endut la victòria el conjunt italià (3-1) després que Meret aturés els xuts de Pau Víctor i Yan Couto i Callens el xutés molt desviat. Juan Carlos ha aturat el llençament de Politano, però no ha estat suficient.

En els primers minuts de partit el Girona ha tingut bastants problemes per tenir el control de la possessió. De fet, a punt ha estat d’avançar-se el Nàpols, primer amb un xut d’Hirving Lozano que un defensa ha desviat a córner i just després amb una rematada de volea de Simeone que ha obligat a Juan Carlos a fer una grandíssima aturada (7’). A poc a poc els gironins han aconseguit tenir més la pilota, i a més s’han trobat amb un regal. Una mala passada enrere d’Ostigard ha deixat completament sol a Stuani davant el porter i l’uruguaià no ha perdonat davant Gollini fent el 0-1 (13’). Amb el marcador a favor els gironins han jugat amb paciència i el partit ha estat igualat, amb algunes ocasions a les dues porteries. En el tram final de la primera part, però, l’àrbitre s’ha inventat un penal d’Arnau sobre Fonorunsho i Simeone no ha perdonat des dels onze metres per marcar l’empat (1-1, 42’).

En la segona part els de Míchel han baixat lleugerament les prestacions. L’entrada de Bernardo i Callens ha afegit dificultats a la sortida de pilota. De fet, de dues pèrdues del central colombià han arribat dues ocasions claríssimes del Nàpols. La primera, amb un remat de cap de Simeone massa creuat (46’), i la segona i més clara, amb una passada de Zerbin per Zedadka, que sol davant Juan Carlos ha xutat al ninot (58’). El domini dels italians ha estat absolut durant uns minuts, sobretot amb l’entrada dels jugadors més habituals. Tot i això, Iker Almena ha tingut una bona ocasió després d’una centrada de Yan Couto, però la seva volea l’ha refusat Alex Meret (72’). En els últims minuts el Nàpols, liderat per Kvaratskhelia, ha tancat el Girona al seu camp, però no ha generat ocasions clares. De fet, l’última acció de perill l’ha tingut el Girona amb un xut de Yan Couto força desviat (90’).