Girona

Aparició d’impacte

Tot i que el club, el cos tècnic i fins i tot els companys d’equip intenten anar a poc a poc a l’hora d’exigir el rendiment suposat a Artem Dovbyk, el cert és que el davanter va meravellar en els primers minuts que va jugar a la primera divisió espanyola. Per a Míchel, l’atacant va fer bons minuts, però va voler atorgar mèrits a un Stuani que durant la primera hora de joc va desgastar els dos centrals donostiarres i barallar-s’hi. “Tenim moltes expectatives dipositades en ell però amb la tranquil·litat que acaba d’arribar i està en procés d’aclimatar-se i adaptar-se a tot, a la ciutat, al clima, a l’idioma... Ha fet uns bons 30 minuts però també Stuani uns 60 boníssims. Tenim davanters que ens asseguren gols i som un equip que busca això constantment”, explicava el tècnic de Vallecas després del partit a Anoeta. El madrileny està encantat de tenir un jugador amb tanta qualitat com el de Txerkassi: “Ens pot ajudar en el gol, té característiques diferents de les de Stuani, és capaç d’anar amb profunditat i altres aspectes destacats. Al final són dos davanters que es complementen i que fins i tot poden jugar junts. Dovbyk ens ajuda i ens completa”, analitzava.

Encara amb una peça per al mig del camp per completar el relleu d’Oriol Romeu –compartiran el rol Yangel Herrera, Aleix Garcia, Iván Martín, Borja García i el nou jugador que ha d’arribar– i un extrem si pot ser esquerrà, la plantilla del Girona fa patxoca i el mateix Míchel i els futbolistes són optimistes sobre el rendiment que poden donar durant tota la temporada: “La incorporació de Dovbyk és brutal i sabem l’esforç que està fent la direcció esportiva. L’equip és competitiu i estem contents els qui formem la plantilla ara mateix”, deia Aleix Garcia en zona mixta.

LES REACCIONS

Té característiques diferents de les de Stuani, és capaç d’anar amb profunditat i ens pot ajudar amb gols
Míchel Sánchez
Entrenador del Girona
La incorporació de Dovbyk és brutal i sabem l’esforç que està fent la direcció esportiva
Aleix Garcia
migcampista del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)