Girona

Òscar Ureña marxa cedit al Leganés

Nova cessió. L’extrem, que ja va ser cedit el curs passat al Cartagena, també a 2a A, busca regularitat

El Girona ahir va fer oficial la cessió d’Òscar Ureña al Leganés. El conjunt pepinero, que milita a segona divisió, serà la segona aventura del davanter figuerenc en dues temporades. En el curs anterior, l’extrem de 20 anys també va fer les maletes en el tram final del mercat d’hivern per buscar més minuts lluny de Montilivi. Durant l’estada amb els blanc-i-negres, el figuerenc va disputar deu partits –651 minuts– i va fer dues assistències.

Òscar Ureña va passar durant la jornada d’ahir les proves mèdiques pertinents i ja es va incorporar als entrenaments amb el seu nou equip dirigit per Borja Jiménez. Demà a la una del migdia serà presentat com a nou jugador del Leganés.

Una aposta ferma

Quan Ureña va treure el cap amb 18 anys al primer equip del Girona, el club estava a segona divisió. El curs 2021/22 serà difícil d’oblidar per a un futbolista gironí que va disputar 72 minuts contra l’Amorebieta en la primera jornada de lliga i que va formar part d’una plantilla que va acabar assolint l’ascens a primera. Fins a la jornada 12, Ureña va jugar 324 minuts, repartits en nou partits –en quatre dels quals va ser de titular: el ja esmentat d’Amorebieta, a La Rosaleda contra el Màlaga i a casa contra l’Sporting de Gijón i el Valladolid.

A diferència de l’any passat, en què Ureña va iniciar el curs a les ordres de Míchel i va jugar tres partits –un de titular contra el Celta–, aquesta temporada la direcció esportiva i el cos tècnic ja han tingut clara des del principi la seva cessió.

A més, el jove extrem no ha pogut completar la pretemporada per una recaiguda de la lesió que es va fer el curs passat als isquiotibials. Un cop dur per al jugador, que necessita tornar-se a sentir important en un equip professional. A Girona, els minuts a la part ofensiva van molt més cars, però la direcció esportiva està atenta a la seva evolució.

UREÑA, AL LEGANÉS

El jove extrem ja ha passat la revisió mèdica i s’ha unit als nous companys

SEGONA CESSIÓ

El curs passat va sortir cedit en el mercat d’hivern al Cartagena; ara repetirà a segona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)