Girona

Míchel: “Crec al cent per cent que Stuani es quedarà”

El tècnic del Girona Míchel Sánchez ha analitzat aquest migdia l’actualitat del Girona, marcada per la possible sortida de Cristhian Stuani a l’Aràbia Saudita, en la prèvia del partit que els gironins disputaran dissabte al camp del Sevilla (21.30h).

Les baixes

“La setmana ha estat molt bona i l’equip està preparat pel partit de dissabte. Ibra Kebé i Santi Bueno han entrenat amb normalitat i estan preparats per jugar. Continuen lesionats Toni Villa, Borja García, Callens i Joel Roca, que l’operació ha anat bé i espero que a poc a poc estigui amb nosaltres. També és baixa Artero, que millora de la seva lesió. Jastin està lesionat del turmell i retornarà a la dinàmica de l’equip a poc a poc, però dues setmanes estarà de baixa crec.”

La situació de Stuani

“No he parlat amb Stuani. És el jugador més important de la història del club. El club no sap res i jo tampoc. És un tema que ara mateix no em preocupa.”

“Penso que es quedarà al 100 per cent i per això no sé què significa la pèrdua que suposa d’un jugador d’aquest nivell.”

“Vull pensar que no passarà, però jo sé què faré jo. Jo continuaré al Girona aquesta temporada i fins al 2026, que és el meu contracte. La resta no ho sé, però estic convençut que Stuani continuarà amb nosaltres”.

“No està en el meu cap. No penso en que passi això. És una pregunta per Stuani, però jo penso que ell vol continuar al Girona molts anys. Però és el meu pensament. No he parlat amb ell perquè està centrat i hem preparat un partit complicat i difícil. És veritat que el mercat està obert i que poden passar moltes coses com s’ha escoltat, però estic tranquil perquè crec que es quedarà, ja que ell és el club. És un jugador importantíssim pel Girona i ha tingut altres moments en què ha pogut sortir i no ho ha fet. Penso que en aquest moment el Girona està al seu pensament per aquests anys. És la meva opinió. Quan tu estimes un club i estàs consolidat com a jugador és difícil prendre una decisió en aquest sentit. Això no treu que sigui la meva opinió.”

“M’ha sorprès a mitges, perquè el mercat està obert i poden passar coses amb qualsevol jugador. Ha arribat aquesta informació, però a mi me n’arriben moltes més de jugadors molt importants i tenim tranquil·litat. Parlar de Stuani és una bomba i és normal, perquè ha aconseguit moltes coses, però estem tranquils.”

En zona Champions

“L’altre dia, després del partit hem parlat amb els jugadors i hem dit que les dinàmiques són més llargues. Penso que després de deu o dotze partits podrem fer una valoració millor. Ara no. Aquesta pregunta “

El partit a Sevilla

“Perillós segur perquè és un equipàs i el cos tècnic m’agrada molt. Mendilibar és un entrenador top i m’agrada la seva manera de fer les coses. És un equip agressiu en les centrades, juga vertical i té una pressió molt important. Té jugadors per jugar així. És veritat que en la lliga en els dos partits han estat pitjor que l’any passat, però contra el City van fer un partidàs i van tenir ocasions per guanyar el partit. Espero un partit d’aquest nivell, perquè han començat malament la lliga i espero la seva millor versió. Hem de fer un partidàs en defensa i amb pilota ser un equip que no tingui pèrdues al centre del camp, perquè el Sevilla és capaç de córrer molt bé endavant amb els jugadors que té. Necessitem que el partit sigui més tranquil o més controlat.”

“He dit als jugadors que el partit ha de ser controlat, sense moltes transicions, perquè són molt ràpids i molt potents, en atac i en defensa. Hem de controlar els temps del partit. És un equip molt perillós. Les àrees sempre són importants, però ells tenen jugadors amb molta arribada en transició i quan estàs en bloc baix, perquè tenen un remat de cap espectacular.”

El mercat

“Penso que Quique i jo ja ho hem dit. Necessitem un parell de jugadors al centre del camp i algun altre jugador ofensiu. Alguna sortida pot ser.”

“No hi ha cap cas que pugui parlar. El mercat està obert i veurem què passarà.”

El cas Rubiales

“El més important són les jugadores, en aquest cas Jenni Hermoso, i tot el que han aconseguit. Ha costat que es valori el futbol femení i ara penso en Juan Pedro Navarro, que va ser el gran valedor del futbol femení al Rayo Vallecano i estaria orgullós del que han aconseguit.”

“Em poso en la pell de Jenni i si s’ha sentit agredida és un fet que està molt malament i no hauria d’haver passat. Pot tenir conseqüències. Em poso en la pell de les jugadores que després de guanyar un mundial es tapi una mica l’èxit del que han aconseguit. És trist que sigui per això.”

Iván Martín

“El club i jo ho teníem molt clar. És un jugador molt important i ja ho va ser la temporada passada, per la nostra manera d’entendre el futbol. És una incorporació top. Té futbol, dona continuïtat al joc, sap jugar en totes les posicions que necessitem al centre del camp i té qualitats per fer un treball espectacular al centre del camp. Ens dona molta possessió i un pas endavant.”

El retorn de Santi Bueno i Ibra Kebé

“Cadascun milloren a l’equip en la seva millor versió. És veritat que no estan per jugar tot el partit, però Santi Bueno és el jugador més ràpid a darrere i que té més capacitat de guanyar duels defensius i pot jugar una mica al costat en una defensa de tres. Suposo que tots sabem que millora la versió de l’equip.”

“Ibra Kebé ha entrenat amb normalitat i està preparat. A poc a poc i veurem els passos a donar, però és un jugador que guanya duels al centre del camp, pot jugar de doble pivot o més endavant... És veritat que ha de millorar la presència a l’àrea rival, però té una força espectacular i la seva millor versió és molt important per a l’equip. L’espero amb els braços oberts a partir de dissabte.”

Arnau Martínez

“És un jugador especial perquè ha nascut amb nosaltres i ha donat passes endavant de manera molt ràpida, perquè el seu cap ho permet. Té molta personalitat i és molt intel·ligent en entendre el joc. Per mi és un jugador espectacular i que donarà moltes alegries a l’equip i al club. Tinc la sensació que encara creixerà molt més i espero que aquest any sigui espectacular per ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)