Girona

L’1x1 de la victòria del Girona

Per Oriol Robiró

Gazzaniga (90’)
vital
Bona part de la victòria va dur la seva firma. I és que va evitar el gol en dues ocasions claríssimes dels visitants. Primer, just a l’inici, en l’un contra un davant Pajiño, i en la segona part, en una rematada de cap d’Araújo. Grandíssimes aturades.
arnau (61’)
apagat
Va començar força bé, amb algunes incorporacions a l’atac i fent una gran passada a Savinho, però va anar decreixent i no va aparèixer més. En defensa, va patir amb Munir i va acabar sent substituït per Yan Couto.
david lópez (90’)
segur
Va mantenir una intensa lluita amb Sory Kaba i en va sortir triomfador, guanyant la majoria de duels. Al final, això sí, va acabar patint més entre el cansament i l’amonestació. Clau en la sortida de pilota, amb grans desplaçaments.
blind (90’)
tranquil
L’experiència és un grau i el neerlandès ho demostra cada dia. Ben col·locat, va tenir un partit bastant plàcid sense jugades de molta exigència. Segur al darrere i en la sortida de pilota, cada dia està més consolidat de central.
Miguel (90’)
notable
Juga amb tanta confiança que en la primera jugada va tenir una pèrdua molt perillosa. A partir de llavors, va estar més que correcte, tot i que, a dalt, excepte una centrada a Iván Martín, no va ser dels dies en què més va intervenir.
aleix garcia (90’)
constructor
Va començar imprecís, com l’equip, però, a poc a poc, es va anar trobant més còmode. Dirigint l’orquestra a la zona de mitjos, va tenir dificultats per filtrar passades entre línies, però va activar bé els extrems jugant en llarg.
yangel herrera (61’)
tou
Durant la primera mitja hora, va tenir una llarga llista de pèrdues no forçades i semblava que les molèsties musculars el fessin jugar a mig gas. Va acabar, abans de ser substituït, una mica millor, però sense fer res de l’altre món.
tsygankov (74’)
decreixent
La primera ocasió del Girona va dur la seva firma, però amb poc angle no va poder definir bé. Va ser l’acció més destacada de l’ucraïnès, que va topar amb Sergi Cardona i va aportar poc desequilibri al davant.
iván martín (90’)
correcte
Diligent en tasques defensives, va ser dels pocs que va provar coses per dins, tot i que gairebé sempre li van sobrar massa tocs, però va evitar les pèrdues en zones de perill. En el tram final, va tenir una bona ocasió, però va xutar tou.
savinho (72’)
exhaust
Va deixar detalls de qualitat bestials en alguns controls i alguna retallada. No li va ser fàcil desfer-se d’Araújo, però va ser el jugador que més perill va generar. Li va faltar, de nou, encert en l’última passada i en la definició. Va acabar fos.
stuani (61’)
anul·lat
Es va fer un fart de buscar posicions de rematada, però no li va arribar cap pilota en condicions. De fet, una sí, i va marcar a la sortida d’un córner, però incomprensiblement l’àrbitre va xiular una falta prèvia.
Y. couto (29’)
clau
En alguna decisió no va estar encertat, però va fer una gran recuperació per tallar un contraatac i va assistir Portu en el gol.
Dovbyk (29’)
fort
Va exhibir potència física per guanyar una pugna a Mika Mármol i tenir una ocasió de perill, tot i que no va estar encertat en el xut.
P. Torre (29’)
fred
Va sortir amb un ritme massa baix i no va millorar el que hi havia. Massa pèrdues.
Valery (18’)
revulsiu
Va aportar frescor a la banda esquerra, iniciant amb desequilibri l’acció del gol.
portu (16’)
ídol
Ovacionat des de l’inici, va ser l’heroi amb el gol del triomf en una acció de murri.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)