Girona

Pere Guardiola: “No hem rebut cap informació oficial d’una oferta per Stuani”

En la mateixa línia del que ha explicat sempre Míchel Sánchez, el president del consell d’administració del Girona, Pere Guardiola, ha assegurat que no han rebut cap oferta formal per Cristhian Stuani. Ho ha explicat en una entrevista al programa Què t’hi jugues de la cadena SER. “En cap moment ens ha vingut cap trucada ni cap informació ni situació oficial que hi ha hagi una oferta per Stuani”. Guardiola ha afegit: “El nivell del Cristhian és el que és. Els jugadors sempre poden tenir les seves opcions. Nosaltres pensem, somiem i volem que es quedi aques ta temporda i les properes. És una peça fonamental. El mercat hi és, però som optimistes.” Interrogat per si el futbolista s’havia dirigit al club, el president del consell ha dit: “Nosaltres parlem amb tots els jugadors. Té contracte, i sí que potser hauríem d’actualitzar una mica un parell de coses que nosaltres estem oberts a actualitzar.”

A més d’elogiar l’arrencada de l’equip però amb prudència –“el primer objectiu són els 40 punts”–, Pere Guardiola ha destacat el fet d’haver-se quedat més jugadors en propietat que la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)