Girona

“No crec que l’aturada talli la dinàmica”

Després de l’inici amb 10 punts de 12 possibles sempre queda aquella sensació que la primera aturada de seleccions de la temporada fa més nosa que mai, i és que posa en risc la bona ratxa del Girona. Tot i això, el vestidor l’agraeix i no creu que tingui efectes en els següents partits. “És clar que ara teníem una dinàmica de resultats molt bona i l’aturada ens pot tallar una mica la dinàmica de treball, però no crec que passi perquè aquesta setmana entrenarem de la millor manera possible i des del primer entrenament prepararem el partit contra el Granada”, va comentar Valery després del partit contra el Las Palmas. Va assegurar que els dies de descans que tindrà l’equip –avui i de dissabte a dimarts– els aniran d’alló més bé: “Que cadascú desconnecti perquè en aquesta feina també és important sortir una mica d’aquest nivell d’exigència i de pressió.”

L’escalenc, que té minuts en tots els partits i ofereixun bon nivell, és conscient que viu un bon moment personal. “Un jugador necessita continuïtat i l’estic tenint, sobretot en els entrenaments, intentant estar sa cada dia, que és el més important, perquè això em farà estar físicament bé i això és el que em dona confiança al camp”, va dir Valery, que també va elogiar el rendiment col·lectiu: “És increïble la nostra dinàmica, crec que és la millor del Girona a la història de primera divisió, i no és casualitat perquè hi ha un treball darrere que es reflecteix al camp.”

LA VALORACIÓ

És increïble la nostra dinàmica i no és una casualitat. És gràcies al treball
Valery Fernández
jugador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)