Girona

El Girona i Estrella Damm renoven l’acord per cinc temporades

El Girona FC i Estrella Damm han renovat l’acord de col·laboració per cinc temporades, fins al 2028. La renovació de l’acord s’ha fet a l’Espai 1930, la nova àrea que ha creat el club a davant de l’entrada principal de l’estadi de Montilivi. Hi han assistit Delfí Geli, president del Girona FC; Nacho Mas-Bagà, director general; Jofre Riera, director de patrocinis de Damm, i Rafael Ortuño, director de vendes de Damm a Girona. A la trobada, també hi han participat l’entrenador, Míchel Sánchez, i els jugadors Aleix Garcia i David López.

Com a patrocinador, a més de tenir presència en els diferents espais del Girona, Estrella Damm promou accions com el premi al Jugador Estrella –un reconeixement que trien els aficionats amb el seu vot al millor jugador després de cada partit– o el Partit de les Estrelles –un concurs a través de xarxes socials que permet a seguidors del Club gaudir d’una jornada d’activitats exclusives a Montilivi–, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)