Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No miro la classificació; el Celta és un equipàs”

Potser perquè ja ho va tastar una jornada, per molt que fos només durant 24 hores, Míchel no dona cap importància al fet de poder ser líders després del partit d’avui contra el Celta. “El més important és guanyar per continuar acostant-nos al repte d’aconseguir com més aviat millor el primer objectiu, la permanència. Prefereixo arribar al més aviat possible a aquest objectiu que ser líders”, diu el tècnic, que tampoc embogeix amb la possibilitat de sumar el sis de sis a Montilivi. “És veritat que podem guanyar dos partits consecutius a casa, cosa que no hem fet mai, però no és un objectiu”, diu. De fet, el tècnic de Vallecas té molt clar que la lluita pel lideratge no és la seva, i va deixar clar que es miraria el clàssic de demà més que tranquil: “El Barça i el Madrid no són rivals directes. Hem de mirar el Celta i després mirarem el clàssic com un espectacle molt bo per gaudir-ne tranquils.”

Míchel, que sempre defensa que guanyar cada partit és difícil, creu que el partit d’avui contra el Celta és més perillós que mai, principalment perquè té un respecte pel conjunt gallec que va molt més enllà del que diu la classificació, en què el Celta està en zona de descens. “L’altre dia em van passar una dada que diu que si els pals que ha fet el Celta fossin gols estarien a Europa. És l’equip que genera més ocasions fora de casa. No tenen els resultats que mereixien. Jo no miro la classificació per preparar un partit, sinó les característiques i el que em transmet, i el Celta és un equipàs”, comenta Míchel, que destaca les virtuts dels de Rafa Benítez i com contrarestar-les. “És veritat que la seva pressió no és gaire alta, si més no de moment, perquè ja ho veurem demà, però en la defensa d’espais és un equip molt ben treballat tàcticament. Ha fet set gols de jugada i cinc d’aquests gols han sigut en les transicions. És un equip que té Iago Aspas, que quan agafa la pilota és capaç de donar situacions de gol als companys i té grans jugadors al davant i que estan en forma. La clau és que nosaltres tinguem la possessió i evitar aquestes situacions de transició amb una bona pressió després de pèrdua.”

EL RIVAL

“És un equip molt ben treballat i perillós en les transicions”

EL LIDERATGE

“Prefereixo arribar a la salvació al més aviat possible que ser líders”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)