Girona

Rafa Benítez

Tècnic del Celta

“De cara al futur estic tranquil”

El Celta va ratificar el càrrec de Rafa Benítez a principis de setmana, però la continuïtat del tècnic no està garantida si els gallecs perden avui a Montilivi. El madrileny, però, està molt tranquil malgrat ocupar posicions de descens. “L’equip té actitud, intensitat i implicació. Entrenem molt bé i els jugadors volen competir i guanyar. Això em fa estar molt tranquil de cara al futur. La situació no és la que volíem, però que estiguem units em fa ser positiu”, diu Benítez, que busca explicacions al mal inici de lliga. “L’anàlisi que fem no és d’un equip en descens perquè les dades són bones. Xutem més a porteria que el Manchester City, per exemple. Hem de tenir més precisió. La resta són errors puntuals que hem d’anar treballant. L’experiència em diu que amb el pas del temps creixes i els resultats milloren.”

Sobre el Girona, el madrileny va ser prudent en els elogis: “Té un bon equip, bons jugadors, un bon entrenador i un suport al darrere des de fa anys que estan aprofitant molt bé. Estan en un estat d’ànim que els permet no tenir por que passi res estrany i ho estan gaudint. Tant de bo demà ho deixin de fer per un dia.”

EN DESCENS

“Les dades de l’equip són bones. Xutem més a porteria que el Manchester City”

EL GIRONA

“Està en un estat d’ànim que li permet no tenir por que passi res i ho està gaudint”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)