Girona

“Sabíem que no veníem a passejar”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

El Girona va patir de valent per superar un equip de 2a divisió FEF, però el tècnic Míchel Sánchez no va recriminar res als seus homes, al contrari. “La dificultat és màxima en aquesta competició. Segurament en alguna ronda hi haurà equips de primera que no guanyin, perquè és molt difícil per totes les condicions. Sabia que competiríem bé i l’equip ha competit de manera fenomenal. Sabíem que no veníem a passejar, perquè en aquests partits no passa mai”, va dir el de Vallecas després del matx, reconeixent les dificultats que van tenir: “Tots dos equips hem fet un partidàs buscant el rival. Són 90 minuts sense marge de maniobra, i això et posa una pressió afegida, sobretot al teòric favorit, i iguala les condicions. Crec que tots dos equips hem tingut ocasions per guanyar el partit. Si haguessin marcat ells en la que han tingut abans del temps afegit, potser estaríem fora.”

El tècnic no va voler posar cap excusa amb la gespa, que va “complicar les coses als dos equips” i va celebrar haver superat la primera eliminatòria. “No era qüestió de regalar minuts. Necessitem tota la plantilla i avui era un dia que s’havia de guanyar contra un equip ben treballat”, va comentar el tècnic, que va haver de recórrer als jugadors més inspirats de l’equip: “Els canvis han estat pensant a superar l’eliminatòria, mai en la lliga. Hem superat la primera eliminatòria, com tocava. El gol de Savinho ha estat d’un nivell excepcional, per marcar la diferència en un partit que ha estat molt igualat.”

EL PARTIT

“Ha estat un partit preciós de copa. El rival ens ha posat les coses difícils”

SAVINHO

“Ha estat un gol d’un nivell excepcional, per marcar la diferència”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)