L’1x1 del Girona

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
picat
En línies generals va tenir un partit força tranquil, fins i tot sense protagonisme en la sortida de pilota. Va resoldre bé les accions i en el gol no va poder fer res quan Hugo Duro la hi va picar per sobre perfectament.
eric garcia (90’)
sofert
Va ser el defensa que més va patir en la primera part quan intervenia Fran Pérez per la seva banda. No se’l va acabar de veure còmode a la dreta i en la sortida de pilota va fallar més pilotes del que és habitual en ell.
David López (75’)
erràtic
En el seu retorn a l’onze va tenir una primera part força tranquil·la, però la seva actuació va quedar marcada per l’error que va cometre després de la represa, que va acabar amb un gol en contra que complicava molt el partit.
blind (90’)
serè
Molt tranquil en la primera part va ajudar en la sortida de pilota, però sense ser cap meravella. Va veure una targeta groga aviat per una falta tàctica necessària, però va saber gestionar molt bé sense perdre la solidesa.
miguel (90’)
tapat
Amb Foulquier fent de doble lateral i sota el control de Javi Guerra no va aconseguir aparèixer entre línies per marcar la diferència. En general se’l va veure poc i va ser un dels dies més discrets del madrileny.
aleix garcia (90’)
xutador
Menys brillant que altres dies en la distribució, a causa dels pocs espais que hi havia al camp del València. Després de la represa va tenir dues grans ocasions, però va topar amb un Mamardashvili providencial.
yangel herrera (13’)
lesionat
Quan només s’havien jugat nou minuts de partit i pràcticament no havia pogut intervenir va demanar el canvi per lesió. Va aguantar una mica més per mirar de forçar la cinquena groga, però no va ser capaç de trobar la manera.
iván martín (81’)
decreixent
Va començar bé, apareixent amb confiança entre línies per combinar amb Tsygankov, però quan va haver de fer un pas enrere per la lesió de Yangel Herrera va perdre protagonisme en tots els aspectes.
tsygankov (90’)
incòmode
Va ser el primer recurs en atac dels gironins en els primers minuts i semblava que podia tenir un gran dia, però es va anar apagant a mesura que els espais es van anar reduint. Després de la represa no va estar còmode a la mitjapunta.
savinho (90’)
esporàdic
En la primera part va ser una ombra del que pot ser, i és que pràcticament no va entrar en joc i quan ho va fer no va desequilibrar. En la segona part, a la dreta, va millor i va acabar marcant, tot i que no va valer pel fora de joc de Portu.
dovbyk (90’)
defensat
Entre Mosquera i Gabriel Paulista van saber controlar la seva fortalesa física i el van obligar a jugar d’esquenes sense conseqüències. No va tenir opcions de rematada, excepte un gol que se li va anul·lar per un fora de joc previ.
p. torre (68’)
tímid
Li va costar entrar al partit i no va trobar espais al centre per aparèixer. Va millorar a l’esquerra, però li va faltar més atreviment en general.
stuani (15’)
heroi
És igual si el 2-1 el va fer ell o no. Allà estava. L’equip el necessitava per rematar i ho va fer. Un gol i mig per decidir un partit màgic.
yan couto (9’)
clau
La seva entrada va canviar el partit. Dues assistències de gol i dues o tres centrades més que ho haurien pogut ser. Perfecte.
Portu (9’)
refresc
Sense intervenir en excés el murcià va veure en primera persona la remuntada. Va assistir un tercer gol de Savinho, però en fora de joc.