Girona

L’1x1 del Girona al camp del Celta

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
Salvador
Va salvar els mobles en més d’una ocasió. Sobretot a l’equador de la primera meitat, en què va treure una mà brillant a Larsen per evitar el gol de l’empat. També va estar atent en la sortida i va saber trobar molt bé la continuïtat del joc.
COUTO (90’)
motor
Els eslàloms de Couto amb l’esfèrica ja són patrimoni immaterial d’aquest Girona. A Vigo, va intervenir en moltes jugades ofensives, però no va saber acabar-ne gaires. Li va faltar precisió i, a vegades, no va prendre la millor decisió en atac.
ARNAU (90’)
centrat
Arnau va jugar per primera vegada a la posició de central en línia de dos. Va complicar amb bona nota, tot i perdre una pilot molt greu sota la pressió de Douvikas. Va estar encertat en el tall i correcte amb la pilota en un context difícil.
BLIND (90’)
contundent
Va patir molt en les pilotes en profunditat, però va tornar a fer un esforç per l’equip amb una parella de central, Arnau, inèdita. L’holandès va estar molt atent en els talls defensius i va treure pilotes aèries en el tram final i va ser contundent.
MIGUEL (90’)
voluntariós
La magnitud de la temporada que està fent el madrileny es mesura en partits com el d’ahir. No va tenir el seu dia, però va assistir a Portu al gol en una bona jugada amb Savio. No va deixar de traçar desmarcades i va donar solucions a dins.
YANGEL (90’)
dotat
Tot i que no està fi amb la pilota en espais reduïts, el veneçolà va ser important per anar a la pressió després de pèrdua. Ràpid, atent i molt contundent. Va vorejar el gol en dues jugades a l’inici del partit. Ahir, va ser l’ànima sense pilota.
ALEIX (90’)
timó
No va brillar com altres vegades, però va tornar a ser important per donar pausa al seu equip quan patia. No va saber trobar la finor en els canvis de joc habituals, però es va associar bé amb Yangel i, més tard, amb Iván Martín.
TSYGANKOV (83’)
ressacós
Dels que hi havia al terreny de joc, segurament va ser el que va notar més el desgast de la copa. Li va costar desfer-se de les marques de Manu i Domínguez. Va tenir el gol en una combinació amb Dovbyk al primer toc.
portu (69’)
matador
El davanter murcià viu en un moment molt dolç. Ahir, va ser decisiu amb el gol i també amb el caràcter defensiu. Sempre disposat a córrer per recuperar, últimament, està molt fi en la primera passada. És un jugador molt important.
VALERY (7’)
recanvi
Míchel només va fer dos canvis, i un va ser el de l’Escala per donar oxigen per banda. També per ajudar la banda esquerra a defensar. No va entrar gaire en el joc, però totes les pilotes que va tocar van ser amb criteri i amb desequilibri.
SAVINHO (90’)
condicionat
Els primers vint minuts del brasiler van ser molt bons. Agafava l’esfèrica al mig del camp i era capaç de trencar línies malgrat el mal estat de la gespa. No va estar del tot fi prenent decisions i, en el tram final, va perdre la pilota a l’àrea rival.
DOVBYK (90’)
adjectiu
El davanter ucraïnès va tenir una doble ocasió amb el cap, però Guaita va evitar el gol. No va entrar gaire en joc, sobretot després de la represa, quan no va xutar a porteria. Va estar lluitant amb el centrals que el van fixar molt bé a camp rival.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
IVÁN MARTÍN (21’)
oxigen
L’objectiu era amagar la pilota i condicionar la sortida del Celta, i ho va aconseguir. Va haver de treballar més del compte darrere els davanteres ‘celestes’. No va entrar d’inici després de molts partits fent-ho; un descans merescut per a Martín.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)