Girona

Blind, un advertit més

N’hi ha quatre. Arnau, Yan Couto i Yangel Herrera salven una jornada més, però el neerlandès veu la quarta abans del Tourmalet

Les amonestacions comencen a ser un perill real per al Girona, ja que els de Míchel afrontaran el partit de dissabte que ve contra la Real Sociedad, previ a la visita al Santiago Bernabéu, amb quatre jugadors advertits de sanció per haver vist quatre targetes grogues. Arnau, Yan Couto i Yangel Herrera, titulars a Balaídos, eren els tres futbolistes blanc-i-vermells advertits i van salvar una jornada més. De fet, en algunes accions, sobretot en duels al centre del camp, fins i tot se’ls va notar el respecte a veure la groga i no van ser tan contundents en el tall. Qui sí que va ser amonestat, però, va ser Blind, que s’uneix a la llista de jugadors que hauran d’anar molt amb compte la setmana que ve a Montilivi si no es volen perdre el partit contra el Madrid. El moment és delicat, perquè després del Bernabéu tocarà visitar l’Athletic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)