Girona

Quiets amb convenciment

Girona. Quique Cárcel admet que s’ha intentat reforçar l’equip sense èxit, però deixa clar que no s’ha fet res per no “malgastar” un cop no s’ha pogut tancar res que millorés la plantilla

És indiscutible que el Girona té una mica menys de potencial després del mercat d’hivern per haver perdut jugadors de possible rotació com Bernardo i Ibra Kebé i no haver fitxat ningú. Això, però, no preocupa al director esportiu Quique Cárcel, que ahir va valorar en roda de premsa el mercat d’hivern hores després que s’abaixés la persiana. “Volíem millorar la plantilla si era possible amb un jugador al centre del camp. Hem intentat firmar moltes coses, però pensant en el futur i no només en aquests cinc mesos, perquè si hagués vingut algú no hauria sigut fàcil que tingués oportunitats ràpidament, perquè el rendiment dels que hi ha és brutal”, va dir Cárcel, que va reconèixer que les últimes setmanes havia estat més intranquil per la posició de central: “Hi ha hagut moments en què hem patit, sobretot jugant dimecres i diumenge i tenint problemes físics a nivell defensiu que ens han fet pensar què havíem d’anar a buscar. Haver quedat eliminats de la copa et fa veure les coses diferents, perquè ja no veus setmanes llargues. Si haguéssim passat en la copa hauríem fitxat segur alguna cosa, i potser no hauria sigut pensant en el futur, però veure que estem recuperant gent i que tots els centrals han donat un bon nivell, a més de l’aparició d’Antal, ha canviat la situació.”

Quique Cárcel va reivindicar la decisió presa de no fer cap incorporació perquè sí, i saber mantenir la calma confiant en una plantilla que funciona de meravella. “No hem trobat l’opció que buscàvem i hem decidit no malgastar res. En el futbol has de pensar en el futur i en els pressupostos, perquè és la manera de continuar creixent. El mercat d’hivern sempre és diferent i quan tens la necessitat tothom et colla, per això al final hem cregut que podíem esperar al proper mercat”, comenta el director esportiu, deixant clar que la feina ja estava feta l’estiu passat: “Tenim el pressupost que tenim i vam fer un esforç gran a l’estiu, cosa que ha fet que ara no tinguéssim la capacitat per fer inversions importants. S’ha de valorar el que es va fer i confiar en el que hi ha perquè les coses s’estan fent molt bé.”

Aquest mes l’atenció s’ha centrat en els possibles fitxatges, però el mèrit més gran ha estat retenir tota la plantilla i Quique Cárcel va admetre que d’ofertes no n’han faltat. “L’objectiu més important era que no marxés ningú. Tothom es volia quedar pel que estem vivint, però hi ha jugadors que han tingut un gener complicat”, va explicar Cárcel.

A banda del repàs del que s’ha fet i el que no, Cárcel va deixar la porta oberta una vegada més al retorn d’Oriol Romeu en un futur, va mostrar la seva absoluta confiança que Miguel i Blind, que gairebé ho han jugat tot, poden continuar cobrint el lateral esquerre sense problemes i va admetre que per primera vegada el Girona és l’opció preferida per molts dels jugadors amb qui s’ha parlat.

LA VALORACIÓ

Hem intentat firmar moltes coses, però pensant en el futur i no per cinc mesos. El pressupost és el que és i hem decidit no malgastar
Si haguéssim passat en la copa hauríem fitxat segur, i potser no hauria sigut pensant en el futur
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)