Girona

“Intentarem recórrer contra l’expulsió i la de Blind”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va parlar de tots els temes polèmics ahir després del partit: “El gol l’ha vist tothom. És un error del VAR. A mi m’han expulsat per haver dit que no és falta, amb els braços enlaire, i no li falto al respecto en cap moment. Això és targeta groga, i no vermella”, va dir. També va voler posar aigua al vi amb l’arbitratge: “Sí, mantinc que competim en condicions normals. L’àrbitre no fa un mal partit i crec que s’ha equivocat en la meva expulsió. L’error és del VAR, en l’acció del gol. Érem dos equips amb molta intensitat, i crec que ha portat bé el partit. L’arbitratge ha sigut bo i no hauria condicionat perquè ha donat gol”, va sentenciar.

El madrileny va voler transmetre les paraules de Daley Blind després del xiulet final en què va veure la cinquena groga: “Les paraules que m’ha dit no són per a expulsió i és excessiu per a un jugador que sempre té un bon comportament. Intentarem recórrer contra la meva vermella i la seva groga, a veure si podem sentir els àudios del que diem”, va explicar Míchel, molest per la seva expulsió: “Em perdré dos partits i els jugadors necessiten aquesta situació de vivència en l’equip”, explicava el de Vallecas visiblement enfadat.

El matx, però, també va ser complicat per als gironins: “Ens ha costat; la Real et porta als duels i en la primera part hem estat un mica millors que en la segona. Ells són guanyadors de duels i Gazzaniga tenia el temps just per veure a qui donava la pilota. Ells creixen a camp rival i havíem d’estar en fase defensiva, on patim més. Quan hem pogut treure’ns aquesta pressió hem sigut capaços de generar més. Quan hem pogut robar més o treure una bona pilota, hem anat millor. Amb Dovbyk hauríem pogut gestionar la capacitat de retenir la pilota”, va dir Míchel, que també valorava el moment de l’equip a la taula: “Té molt de mèrit que traiem 19 punts a la Real, però encara estem a un punt del líder. Tenim marge de millora”, va dir Míchel a la sala de premsa.

L’EXPULSIÓ

“Em molesta perquè no li he faltat al respecte en cap moment, he protestat”

EL GOL ANUL·LAT

“És una errada del VAR, no pot ser que després de 40 segons revisin l’acció”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)