Girona

Al·legacions sense èxit

Girona. El comitè de competició desestima els recursos del Girona i sanciona Blind i Yangel Herrera amb un partit i el tècnic Míchel Sánchez amb dos

No hi ha hagut sorpresa positiva. Daley Blind i Míchel Sánchez no podran estar a la gespa del Santiago Bernabéu en el transcendental partit de dissabte contra el Madrid, amb el lideratge en joc, en què tampoc hi serà Yangel Herrera. El club havia presentat al·legacions contra la targeta groga que va veure el neerlandès, la cinquena de la temporada en la lliga, un cop acabat el partit contra la Real Sociedad, i també contra l’expulsió amb vermella directa al tècnic de Vallecas, però el comitè de competició les va desestimar. Com a conseqüència, s’ha imposat una sanció de dos partits a Míchel, que no es podrà asseure a la banqueta en les visites al Madrid i a l’Athletic, i un partit de sanció a Daley Blind i a Yangel Herrera, per qui el Girona no va presentar al·legacions, per haver complert el primer cicle d’amonestacions, i es perdran la visita al camp del Madrid.

Era complicat pensar que el comitè de competició canviaria el criteri del col·legiat Gil Manzano, ja que les dues sancions eren per haver protestat, però el Girona ho ha intentat. La resolució del comitè, però, és clara. En el cas de Blind el comitè reconeix que el jugador en cap moment “falta al respecte o menysprea” el col·legiat, però confirma que el neerlandès realitza observacions al col·legiat durant un “temps no breu”, de manera que no pot contradir el criteri de Gil Manzano per amonestar el futbolista. En el cas de l’expulsió a Míchel el comitè és encara més clar, i és que determina que el simple fet de sortir de l’àrea tècnica protestant, cosa que el Girona reconeix que va passar, és motiu suficient per expulsar-lo com va fer Gil Manzano.

Un cop vista la resolució del comitè de competició, el Girona entén que no pot aportar més proves de les que ja va aportar en les al·legacions, de manera que ha decidit no continuar endavant amb la lluita. Ahir ja es va decidir que no es presentaria cap recurs al comitè d’apel·lació en relació amb les dues sancions imposades. Això no alleuja el malestar del Girona amb els fets, perquè encara es recorda com en la primera volta contra el Madrid Nacho va ser sancionat primer amb tres partits per l’entrada salvatge a Portu, però posteriorment la sanció es va reduir a dos.

Arnau i Juanpe, a punt

Les baixes de Blind i Yangel Herrera suposen un maldecap per a Míchel. La bona notícia és que Eric Garcia i Juanpe, lesionats fins fa poc, estan en condicions i podrien ser els centrals titulars al Bernabéu. Arnau, titular a l’eix contra el Sevilla, també té possibilitats de jugar tant de central com de lateral dret, en una fórmula en què Yan Couto ocuparia l’extrem dret i Tsygankov passaria a la mitja punta, repetint la fórmula que va funcionar de meravella contra el Barça.

SENSE RECURS

El Girona dona la lluita per perduda i no presenta recurs al comitè d’apel·lació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)