Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Les segones jugades seran molt importants”

Una setmana després de perdre contra el Madrid, Míchel, que haurà de tornar a veure el partit des de la grada, està tranquil i confia que avui a San Mamés es podrà veure una bona versió dels gironins. “Podem guanyar o podem perdre, però el que hem de fer és competir. Si el rendiment és bo, haurem complert l’objectiu i tindrem opcions de guanyar segur, però no penso què passarà si tornem a perdre. Hi haurà gent que dirà que ens hem desinflat, però no em preocupa gens, perquè per a mi el més important és el dia a dia i hem fet una molt bona setmana”, comentava Míchel, que va celebrar la recent renovació de Gazzaniga i va assegurar, com en la prèvia del Madrid, que el fet de no ser a la banqueta no condicionarà l’equip.

Míchel és conscient que l’Athletic és un rival directe en la lluita per la lliga de campions, un objectiu que passarà a ser l’únic en cas de victòria. “Si som capaços de guanyar, la Champions serà l’objectiu i el tindrem més a prop”, va dir el tècnic, que no creu que el fet de ser un duel directe afegeixi pressió a l’equip: “No hi ha pressió per ser un rival directe, perquè encara queden 14 jornades i haurem de continuar guanyant partits fem el que fem.”

El de Vallecas té clar que es trobarà un gran rival al davant: “És un equip que roba moltes pilotes a camp contrari i que et permet poques ocasions clares. Juguen molt directes, però també et poden sotmetre a camp propi. Les segones jugades seran molt importants. Haurem de fer una bona pressió i arribar a camp rival amb la pilota controlada.”

L’OBJECTIU

“Si som capaços de guanyar, la Champions serà l’objectiu, però no hi ha més pressió”

EL RIVAL

“Roben moltes pilotes a camp contrari i et permeten poques ocasions”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)