Més hoquei

El Palafrugell remunta en el últims sis minuts

Hoquei sobre patins. El líder s'aferma en la zona d'ascens a l'OK Lliga i obre una escletxa de sis punts respecte del quart classificat

CALAFELL 1 PALAFRUGELL 4

VALLÈS CALAFELL:Martí Serra, Sergi Romeu, Oriol Palau, Gerard Vergés i Borja Ferrer –equip inicial–, Roger Martí, Marc Gumà, Ferran March i Ferran Ortoll.PALAFRUGELL:Luzón, Guillem Ribot, Marc Brugué, Jonathan Duran i Rubén Ruiz –equip inicial–, Edu Viella, Pol Vives, Gerard Pujol i Pau Casanovas.GOLS:1-0 (20') Roger Martí, de penal. 1-1 (44') Marc Brugué. 1-2 (45') Jonathan Duran. 1-3 (49') Marc Brugué. 1-4 (49') Gerard Pujol, de falta directa.ÀRBITRES:Soler i Navales. Blaves als locals Romeu (47') i Martí (49').FALTES:14 el Calafell; 8 el Palafrugell.

El Palafrugell, el líder de la primera estatal, va obtenir dissabte a Calafell un triomf de prestigi contra un rival directe que l'aferma al capdavant i que li permet tenir ja sis punts respecte del quart –pugen els tres primers–, que ara és el Calafell, i fer un pas endavant en les aspiracions de jugar la copa. El Palafrugell va ser capaç de remuntar un gol advers de penal marcat per Martí en el minut 20 marcant els seus quatre gols en els últims sis minuts, i es manté invicte. Brugué va empatar i Duran va situar l'1-2 quan faltaven exactament cinc minuts. Els altres dos gols van arribar en l'últim minut.