OK Lliga

“Ha estat un honor, m’omple d’orgull i és un somni acomplert”

Hoquei sobre patins. El tècnic del Noia, Pere Varias, fa balanç dels cinc anys com a entrenador de l’equip, i sobre la situació actual diu que no es pot tirar la feina de tota la temporada

L’entrenador del Noia Freixenet, Pere Varias, va decidir fa uns mesos posar punt i final a la seva trajectòria després de cinc temporades com a tècnic en el club del seu poble. En una roda de premsa virtual ha fet una valoració de les últimes temporades i de la situació actual. Pere Varias ha volgut començar amb uns agraïments en els que ha destacat a la seva família “per la paciència i pel suport que m’han donat”, a les dues juntes directives amb qui ha estat, “per la comoditat en que he pogut treballar i per l’autonomia que he tingut”, i també al cos tècnic, als jugadors i a l’afició.

El tècnic ha valorat els seus quinze anys com a jugador i els cinc com a entrenador del Noia i ha manifestat: “Ha estat un honor i m’omple d’orgull, és un somni acomplert”. Pere Varias ha explicat que en la trajectòria com a entrenador hi han hagut alts i baixos, i que aconseguir un títol hagués estat la cirereta al pastis però, destaca que l’equip ha fet gaudir a l’afició i aquesta s’ha sentit identificada amb els jugadors.

Pere Varias ha explicat que la decisió de plegar ha estat molt meditada. “Tanco una etapa, soc i serè del Noia i m’agradaria tornar en un futur, considero que el Noia és casa meva”. Ha explicat que després de la tercera temporada, un cicle, va estar a punt prendre aquesta decisió i que ara després de cinc anys creu que també és el millor pel club. “Feia falta un canvi del director d’orquestra per poder mantenir un projecte ambiciós per estar entre els millors” ha comentat.

Respecte a la situació actual de l’aturara de la competició per la pandèmia Pere Varias diu que es pessimista respecte a si es podrà tornar a jugar, tot i que diu els jugadors i ell estan disposats a arribar fins on faci falta: “És difícil jugar al juliol, però si es pot i ens ho demana el club es farà. Estem oberts a tot”. El tècnic del Noia diu que l’esforç que s’ha fet durant la temporada hauria de ser recompensat amb un resultat i “hi hauria d’haver un campió i descensos”. Respecte a anul·lar la temporada com han demanat alguns clubs com el Reus, l’Igualada i el Vic, Pere Varias ha manifestat: “Donar per nul·la una temporada no es de ser bon esportista. No es pot llançar a la brossa tota la feina de mesos. Hi ha una classificació que dona merits als equips pel treball fet al llarg de la temporada”.

Sobre el seu futur el tècnic de Sant Sadurní l’ha deixat obert: “A títol personal m’agradaria poder agafar un projecte professional, a dia d’avui no s’ha donat el cas”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)