OK Lliga

El Garatge Plana Girona s’imposa en els penals

Hoquei sobre patins. OK Lliga. Derrota l’Arenys de Munt en la tanda del primer partit del ‘play-out’ i és a un triomf de la permanència

Girona (2) 2 Arenys Munt (1) 2

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Pelicano, Grau, Ramon i Aguirre -inicial-; Litus, Vázquez, Cantero i Nadal.ARENYS DE MUNT SOLARTRADEX:Garcia, Domènech, Vila, Puigverd i Oviedo -equip inicial-; Joseph, Floriach, Gallardo i MatthieuGOLS:1-0 (2’) Pelicano, de penal. 1-1 (23’) Puigvert, de falta directa. 2-1 (36’) Vázquez. 2-2 (43’) Domènech.ÀRBITRES:D. Villar i I. López. Blava a Ramon.FALTES:8 el Girona i 8 l’Arenys.

El Garatge Plana Girona va derrotar ahir l’Arenys de Munt Solartradex en el primer partit del play-out en la tanda de penals i és a només un triomf se segellar la permanència en l’OK Lliga. El temps reglamentari va acabar amb empat (2-2) –per part local van marcar el retornat Pelicano (1-0) i Marc Vázquez (2-1)–, no hi va haver gols en el temps afegit i, en la tanda, els gols de Marc Vázquez i de Litus Sánchez van neutralitzar el d’Alex Joseph Rueda i van sentenciar a favor dels de Ramon Benito.

El segon partit de la sèrie es jugarà dissabte vinent a la pista de l’Arenys de Munt (20 h). En cas de perdre el segon enfrontament, el conjunt de Ramon Benito tindria una altra oportunitat a casa de segellar la permanència.

Pelicano, el golejador repescat per jugar la fase de permanència, va fer el primer gol del Girona de penal quan només s’havien consumit 1:55. A 1:56 del descans, però, l’equip maresmenc va empatar amb una falta directa llançada per Marc Puigvert (1-1). Ell mateix, i ja en el segon temps, va disposar d’una falta directa arran d’una blava al local Borja Ramon però no la va transformar. El Girona es va avançar de nou amb un gol de Marc Vázquez, però els maresmencs van replicar mitjançant Domènech a 6:52 del final i van abocar el partit a una pròrroga infructuosa que va deixar pas als llançaments de penals.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)