OK Lliga

L’efecte Pelicano

Hoquei sobre patins. El davanter del Garatge Plana Girona torna a marcar en el seu segon partit del curs

El lloretenc Raül Pelicano, el fitxatge exprés del Garatge Plana Girona, va tornar a demostrar el seu olfacte de gol marcant de penal el primer gol del conjunt de Ramon Benito tot just en el seu segon partit del curs amb l’equip gironí. El Girona va derrotar l’Arenys de Munt Solartradex per 2-1 en la tanda de penals després del 2-2 del temps reglamentari i va sumar la primera victòria en l’eliminatòria de play-out. Ara és a un triomf de la permanència i tindrà la primera oportunitat dissabte vinent a Arenys de Munt (20 h). Retirat el curs passat, el club el va fitxar quan faltaven tres jornades per al final de la lliga regular, dins del límit que permet el reglament, perquè ajudés el conjunt gironí marcant gols, el gran dèficit aquest curs, en què l’equip havia fet un pas endavant en defensa.

Pelicano (36 anys) és un vell conegut de la casa. Havia jugat al Girona en diferents etapes (2015-2019, ascendint des de nacional catalana a l’OK Lliga, i 2021-2022), i sempre va acreditar una gran capacitat per fer gols. També va militar al Lloret, el SHUM Maçanet, el Forte i l’Igualada. La temporada passada va fer 18 gols en 21 partits de la fase regular i tres en els tres partits de play-out contra el Palafrugell. Enguany, va debutar precisament contra l’Arenys en la fase regular en la penúltima jornada. No va marcar, l’equip va perdre i va rebre una targeta blava. Diumenge es va refer contribuint al triomf de penal tot just arrencar el partit. En el primer de la tanda no va marcar. El doblet el va signar Marc Vázquez, que va fer el 2-1 i també va sucar en la tanda, en què Litus va sentenciar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)