Europeu

Espanya empata contra Portugal i ja no depèn d’ella mateixa (3-3)

Espanya ha empatat contra Portugal (3-3) en la segona jornada del grup A de l’europeu de Sant Sadurní i ja no depèn d’ella mateixa per acabar demà primera de grup en el tancament de la primera fase, ja que en la primera jornada també va signar taules davant de França, mentre que els lusitans van derrotar Itàlia i tenen l’oportunitat de sumar una segona victòria contra França. L’equip de Guillem Cabestany tancarà demà la primera fase davant d’Itàlia (21 h).

Portugal s’ha avançat en el minut 3 amb un gol del jugador del Barça João, que ha rebut sol com un mussol una passada d’Alves dins del quadre i no ha perdonat. U n error que ha penalitzat a l’equip de Cabestany. Marc Julià ha pogut empatar en una directa arran d’una blava a Telmo Pinto, però Henriques ha rebutjat el seu intent a un sol toc (13’). Quan faltava 1:51 per a la mitja part, Martí Casas, dins del quadre, ha empatat (1-1). Un gol protestat pels portuguesos per considerar que s’havia endut la bola amb el pati.

Costa, amb un tret exterior desviat per julià, ha avançat Portugal (1-2 en el minut 35). Però la recció de l’equip estatal ha estat molt meritòria. Impulsat per les aturades de Carles Grau, que ha evitat el gol en tres directes a Alves, João i Hélder Nunes, per la classe de Bargalló, que ha empatat de falta directa i per la potència de Roca, que ha clavat el 3-2 amb un cacau exterior, semblava que tenia el partit guanyat. Fins que Aragonès ha comès una falta a Hélder Nunes sancionada amb blava a 54 segons del final i Alves ha empatat (3-3).

En el grup B, la líder Suïssa ha derrotat Andorra per 2-5 i Alemanya ha apallissat a la ventafocs Anglaterra per 2-8.