Europeu

Bona reacció sense premi

Hoquei sobre patins. Europeu. Espanya reacciona amb caràcter però el gol d’Alves en l’últim minut evita que depengui d’ella mateixa

Espanya 3 Portugal 3

ESPANYA:Carles Grau, Bargalló, Marc Grau, Roca i Barroso -equip inicial-; Julià, Aragonès, Carballeira i Casas.PORTUGAL:Henriques, João, Alves, Hélder Nunes i Magalhães -equip inicial-; Costa, Pinto, Souto i Santos.GOLS:0-1 (3’) João. 1-1 (23’) Casas. 1-2 (35’) Costa. 2-2 (35’) Bargalló (f.d.). 3-2 (38’) Roca. 3-3 (49’) Alves (f.d.).ÀRBITRES:M. Rondina i L. Le Menn. Blaves a Marc Grau i Julià, i a Pinto.FALTES:11 d’Espanya i 10 de Portugal.

Espanya va empatar contra Portugal (3-3) en la segona jornada del grup A de l’europeu de Sant Sadurní i ja no depèn d’ella mateixa per acabar avui primera de grup en el tancament de la primera fase. L’equip de Guillem Cabestany també va empatar en la primera jornada contra França, mentre que els portuguesos van derrotar Itàlia i tenen l’oportunitat de sumar una segona victòria avui contra els francesos, que ahir van perdre contra Itàlia (4-2). Espanya necessita vèncer i que Portugal perdi per acabar primer. El gran què es evitar Portugal en semifinals.

Portugal es va avançar en el minut 3 amb un gol del jugador del Barça João, que va rebre sol com un mussol una passada d’Alves dins del quadre i no va perdonar. Un error que va penalitzar l’equip de Cabestany. Marc Julià hauria pogut empatar en una directa arran d’una targeta blava a Telmo Pinto, però Henriques va rebutjar el seu intent a un sol toc (13’). Quan faltava 1:51 per a la mitja part, Martí Casas, dins del quadre, va empatar (1-1). Un gol pel qual els portuguesos van protestar perquè consideraven que s’havia endut la bola amb el patí.

Costa, amb un tret exterior desviat per Julià, va fer avançar Portugal (1-2). Però la recció de l’equip estatal va ser molt meritòria. Impulsat per les aturades de Carles Grau, que va evitar el gol en tres directes a Alves, João i Hélder Nunes; per la classe de Bargalló, que va empatar de falta directa, i per la potència de Roca, que va clavar el 3-2 amb un cacau exterior, semblava que tenia el partit guanyat. Fins que Aragonès va cometre una falta a Hélder Nunes i va ser sancionat amb targeta blava a 54 segons del final i Alves va empatar (3-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)