Lliga Catalana

El Noia, campió

Hoquei sobre patins. L’equip de Pere Varias aixeca un 2-0 i guanya la XIX Frit Ravich Lliga Catalana, la segona del seu palmarès

Barça 2 Noia 3

BARÇA:Fernández, Alabart, Pau Bargalló, Barroso i João Rodrigues –equip inicial–; Marc Grau, Llorca i Panadero.NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Jordi Bargalló, Mendes i Morales –equip inicial–; Costa, Gabarró, Rovira i Salvadó.GOLS:1-0 (13’) Alabart. 2-0 (32’) Barroso. 2-1 (40’) Mendes. 2-2 (45’) Costa, de penal. 2-3 (48’) Costa.ÀRBITRES:I. González i D. Godia. Blava a Gabarró.FALTES:11 del Barça i 13 del Noia.

El Noia Freixenet va derrotar per 2-3 el Barça aixecant un 2-0 i va guanyar la XIX Frit Ravich Lliga Catalana, la segona del seu palmarès en sis finals. El conjunt de Pere Varias ja havia remuntat un 2-0 en la semifinal contra el Parlem Calafell. No superava el Barça des del 2017.

Blai Roca, designat MVP de la final, li va treure una directa a Pau Bargalló (13’) per una blava a Gabarró. El Barça va penalitzar les pèrdues del Noia i Alabart (15’) va marcar l’1-0 en una acció de tècnica molt depurada en què va fer botar la bola expressament al terra perquè el rebot superés Roca.

Barroso va estavellar la bola al pal en el segon temps, en què el Barça va sortir fort. I ell mateix, en el segon intent, va engaltar el 2-0. El conjunt de Pere Varias va reaccionar enviant un tret al pal i va fer treballar Sergi Fernández, tot i que en el contraatac posterior Roca va evitar el 3-0 de Grau. El Noia (40’) va entrar dins del partit (2-1) amb un gol atribuït a Mendes, tot i que va semblar de Llorca en pròpia porta. El Barça va fer la desena. Martí Gabarró, però, no va marcar. Tampoc Alabart en la desena blaugrana. Costa, en el segon intent, en canvi, va marcar de penal amb mestria (2-2). Quan faltava 1:28 per al final, el Noia va segellar la remuntada (2-3) en una acció de Costa. Fernández va rebutjar, però Barroso, que era al seu darrere, va tocar involuntàriament i la bola va entrar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)