OK Lliga

El tècnic Pere Varias anuncia que deixarà el Noia Freixenet a final de curs

El tècnic del Noia Freixenet Pere Varias (Sant Sadurní 1975) ha anunciat al club que no seguirà el curs vinent després d’una segona etapa a la banqueta de tres temporades, “tot i els esforços de l’àrea esportiva per assegurar la seva continuïtat”, explica la nota del CE Noia Freixenet. Amb ell, l’equip va guanyar aquest curs la lliga catalana contra el Barça i ara és segon de l’OK Lliga, en la qual du una ratxa de tretze partits sense perdre, tota una volta, i és cap de sèrie en la copa. El CE Noia Freixenet agraeix “molt la seva dedicació, compromís i treball al capdavant del primer equip i també la seva predisposició per continuar ajudant el club”, explica el comunicat. “M’omple molt d’orgull haver aixecat un títol oficial com a entrenador amb el Noia Freixenet, el club que porto al cor, el club que estimo”, afirma Varias, que ja va ser el tècnic de l’equip en una primera etapa (2016-2020). Abans havia dirigit al Calafell (2011-2013 i 2020/21) i al Vendrell (2014/2016).

El coneixement d’aquesta notícia fa que l’àrea esportiva ja treballi amb la mirada posada a donar un aire nou a l’equip i al club per a la temporada 2024-2025, amb l’inici d’un projecte que permeti que l’equip continuï en posicions capdavanteres i amb opcions de competir amb garanties en qualsevol competició.

Sense cap oficialitat, tot indica que Varias, que ahir a la nit va comunicar a la plantilla la seva decisió, seria el nou seleccionador estatal en substitució de Guillem Cabestany, al qual situen a la banqueta del Parlem Calafell el curs vinent, una vegada el club ja va anunciar que no renovaria a l’entrenador actual Ferran López. Varias, de fet, va ser el tècnic ajudant de Cabestany quan l’estiu passat van guanyar el campionat d’Europa.

La carta de Varias

El tècnic s’ha adreçat a l’afició amb una carta:

“Ha estat un orgull haver pogut entrenar el Noia Freixenet en una segona etapa. Han estat tres temporades molt exigents i, a la vegada, satisfactòries. Evidentment hem passat moments durs, com l’any passat quan vam perdre els quarts de final de la Copa contra el Voltregà o quan vam caure eliminats de la Lliga de Campions, que ens feia molta il·lusió. També aquest any en competició europea: hem de ser realistes i no hem complert amb les exigències del propi Club Podem estar molt orgullosos i satisfets de la línia que ha portat l’equip en les últimes temporades. Ja des de la meva primera etapa penso que vam poder tornar situar el Noia Freixenet a les places capdavanteres amb un model de joc molt identitari del Club. Ho hem pogut mantenir en aquesta segona etapa, acompanyat de bones classificacions.

Esperem que els reptes que queden d’aquí a final de temporada els puguem complir. Tant de bo puguem mantenir aquesta segona plaça a la lliga regular, tant de bo els play-off se’ns puguin donar bé i perquè no somiar amb la Copa, que hi anem com a caps de sèrie.

Una de les coses que em feia més il·lusió com a entrenador era aixecar un títol amb el Noia Freixenet i aquesta temporada ho hem pogut fer. M’omple molt d’orgull haver aixecat un títol oficial com a entrenador amb el Noia Freixenet, el Club que porto al cor, el Club que estimo. Ens queden reptes per davant i tant de bo els poguem afrontar fins al final amb la mateixa il·lusió que vaig tenir el primer dia. Vull agrair a totes les persones que m’han acompanyat en aquesta segona etapa al Noia Freixenet, començant pel Ferran Andreu i tota la junta que encapçalava per donar-me l’oportunitat de tornar a entrenar el Noia Freixenet, per tornar-me a fer sentir com a casa, per deixar-me treballar amb total tranquil·litat i llibertat.

També molt agraït a la nova junta, encapçalada pel Josep Maria Ribas, però sobretot al Pere Salvador amb qui he tingut un tracte molt més directe. Molt agraït perquè el treball que s’ha pogut fer conjuntament ha estat bo. Des del primer moment les dues directives m’han donat molta confiança. També al cos tècnic que m’ha pogut acompanyar aquestes tres temporades i als jugadors, que evidentment sense ells els èxits costarien molt més.

Això és un treball d’equip: des dels directius, la resta de cos tècnic i els jugadors. Part del que puc considerar com a èxit, que és poder mantenir al Noia Freixenet a les places capdavanteres, ha estat gràcies a tots ells. Per últim també vull fer un agraïment a l’afició. Sempre he tingut la sensació que l’he tingut al costat, sempre m’han donat suport. Saben que sóc un més del Noia, un aficionat més del Noia. Deixo de fer d’entrenador però no deixaré de seguir-lo.

Visca el Noia!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)