Ciclisme

Roger Adrià conquereix la copa d’Espanya

Ciclisme. Ha estat el vencedor absolut i també el millor sub-23 de la temporada mentre que la general d’elit ha estat per a Gerard Armillas

El barceloní Roger Adrià (21 anys, Lizarte) s’ha confirmat com una de les grans esperances del ciclisme català guanyant la general absoluta de la copa d’Espanya, prova que agrupa les grans clàssiques de carretera de l’estat per a ciclistes elit i sub-23. Adrià, actual subcampió d’Espanya de contrarellotge, es va imposar en el memorial Momparler i va pujar al podi a l’Aiztondo Klasika i al GP Macaro final, que es va disputar diumenge.

El vencedor de la categoria elit ha estat el mataroní Gerard Armillas (23 anys, Compak), quart a la general, just al darrera del ciclista de Lliçà de Munt Kiko Galván (Lizarte). El gironí Joel Nicolau, que fa unes setmanes va debutar en l’equip professional del Caja Rural, ha acabat sisè en la seva temporada final com a sub-23.