Més esport

Xammar i Rodríguez, a un punt del lideratge

Vela. Han caigut al segon lloc de la general amb dues victòries i una setena posició, però la diferència amb els nous líders, els australians Belcher i Ryan és mínima

Jordi Xammar (CN Cambrils) i Nicolás Rodríguez han cedit avui el lideratge del mundial de 470, que es disputa a Enoshima (Japó). El català i el gallec han guanyat la primera i la tercera mànegues, però el setè lloc en la segona els ha penalitzat massa i han reculat fins al segon lloc de la general, a un sol punt dels nous líders, Mathew Belcher i Will Ryan, que van fer dos segons i un tercer llocs. Demà es disputaran les tres últimes mànegues de la Sèrie Final i divendres, la Medal Race, per a la qual es classifiquen els deu primers.

En el 470 femení, Sílvia Mas (CN S’Arenal) i Patricia Cantero van caure al novè lloc en la jornada de dimarts. Havien acabat cinquenes, però una reclamació de Bàrbara Cornudella i Sara López (CN El Ballís) va fer que acabessin desqualificades de la segona mànega. Avui han fet un quinzè, un quart i un setè llocs, i han remuntat un lloc en la general. Cornudella i López són tretzenes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)