Handbol

Espanya supera Holanda amb suficiència (25-36)

Handbol. Rodrigo Corrales, amb 20 aturades, ha impulsat la tercera victòria de l’equip de Jordi Ribera en la tercera i última jornada de la primera fase de l’europeu

La selecció espanyola ha segellat contra els Països Baixos (25-36) la tercera victòria en tres jornades i abordarà la segona fase de l’europeu amb la millor predisposició per accedir a les semifinals. L’equip de Jordi Ribera ha tornat a exhibir el joc de combinació habitual i ha tingut en el gallec Rodrigo Corrales, amb 20 aturades i 1 gol, tot un baluard sota els pals.

L’equip espanyol ha marcat diferències des de l’inici. La solidesa defensiva i les sortides al contraatac, amb tres gols del blaugrana Aitor Ariño, han propiciat un primer parcial d’1-5. Les aturades de Rodrigo Corrales (9 a la primera meitat) donava ales al joc dels hispans, que inicialment han sabut superar la defensa 5-1 plantejada pels oranje amb tres dianes consecutives d’Adrià Figueras des del pivot (6-13). El conjunt holandès, liderat pel menut Luc Steins (1,72 m), ha sabut trobar escletxes en la defensa espanyola en el tram final de la primera meitat i retallar les diferències fins als 4 gols (13-17).

Els Països Baixos, amb molta mobilitat i desdoblaments, ha resistit l’intercanvi de gols inicial, però de mica en mica ha anat cedint terreny en favor d’Espanya. Corrales ha continuat incommensurable a la porteria, Maqueda, entre línies, i Aguinagalde, en el pivot, han anat obrint l’escletxa. En les primeres rotacions la diferència s’ha anat ampliant fins al 25-36 final. Excepte l’especialista defensiu Viran Morros, els altres jugadors catalans han tornat a anotar: Ariño (5), Solé (2), Cañellas (2), Figueras (4) i Aleix Gómez (1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.