Handbol

Jornada de retrobaments

Handbol. El Barça rep el Bidasoa Irun després de dos mesos llargs sense jugar al Palau Blaugrana en el primer partit a casa des que Víctor Tomàs va anunciar la retirada al final del curs

El Barça torna a jugar un partit al Palau Blaugrana 68 dies després. L’equip de Xavi Pascual, que rep el Bidasoa Irun (19 h per Gol TV), quart classificat a la lliga, no competia al seu terreny de joc des del llunyà 6 de desembre, en el partit de lliga contra el Benidorm (42-25). En aquests dos mesos llargs sense partits, el Barça va guanyar la copa Asobal a Valladolid, precisament contra el rival d’avui (30-22), la selecció espanyola, amb quatre blaugrana a les seves files, va revalidar el títol europeu i, més recentment, Víctor Tomàs va anunciar per sorpresa el seu adeu a final de temporada per un problema cardíac. Són molts al·licients per tornar al Palau i fer costat a l’equip, que diumenge va refermar a Elverund el seu lideratge de grup en la lliga de campions. També ho veu així el francès Cedric Sorhaindo, el tercer capità de l’equip: “Serà un partit particular perquè és el primer a casa després de l’anunci de Víctor Tomàs, i a més contra un equip que juga molt bé. Serà molt interessant.” El partit també serà especial per a Raúl Entrerríos, que avui fa 39 anys i ja enfila els seus darrers sis mesos de competició abans de la retirada definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)