Waterpolo

El tortuós camí a Europa

Waterpolo. El CN Terrassa ha hagut de reduir les sessions d’entrenament i el CN Barcelona ha aturat un parell de cops la competició per casos de Covid-19

El CN Terrassa, a Budapest, i el CN Barcelona, a Siracusa, afronten la setmana vinent la seva estrena en la selectiva fase prèvia de la lliga de campions. Els dos equips afronten la competició amb la màxima il·lusió, conscients, però, que la preparació no ha estat ni de bon tros la ideal.

El conjunt terrassenc, que la temporada passada va oferir un rendiment espectacular en la fase de grups de la Champions, ha vist molt restringida la seva preparació des que el govern va decidir fa una setmana tancar els clubs esportius per evitar l’expansió de la Covid-19. “Ens estem entrenant al club, però amb força restriccions. Ho estem trampejant com podem, en horaris en què no s’hagi d’obrir el llum i sense poder fer dobles sessions. Fer-ho així amb tot el grup és complicat. Anirem a Budapest amb poc entrenament i amb poc ritme competitiu [no juguen des del 24 d’octubre] perquè la setmana passada hi havia jornada de descans a la lliga i en aquesta el nostre rival [el CE Mediterrani] té les instal·lacions tancades”, es lamenta Dídac Cobacho, l’entrenador del CN Terrassa. En aquest sentit, el CN Barcelona ha tingut una setmana més tranquil·la. “Des del primer moment, el club ens ha posat totes les facilitats que ha pogut perquè continuem entrenant-nos mentre hi hagi competicions. Som uns afortunats. Ara mateix tenim tot el club per a nosaltres. No tenim problemes d’ERTO ni d’espais d’entrenament, de moment”, destaca el tècnic, Víctor González. El CN Barcelona, a més, va jugar dissabte passat el partit pendent amb el Catalunya i demà s’enfronta a la Nova Escullera al Canoe. Tot i que ara ha redreçat el rumb, el camí de l’equip barceloní fins a Siracusa (Sicília) tampoc haurà estat gens plàcid. El conjunt de Víctor González va haver de parar dues vegades d’entrenar-se i de competir per un parell d’episodis de Covid-19, el primer abans del torneig de represa de la copa catalana i el segon, just després de la final de la supercopa d’Espanya.

L’accés a la fase de grups de la Champions, on ja hi ha deu clubs classificats de forma directa, entre altres l’Atlètic Barceloneta, és molt car. Els primers de cada subgrup s’enfrontaran al primer de l’altre i només el vencedor obtindrà una de les dues places vacants. La resta d’equips passaran a competir a l’Euro Cup. Tant a Siracusa com a Budapest se seguirà un protocol molt exhaustiu de mesures sanitàries i els jugadors només es podran moure de l’hotel, d’ús exclusiu per a la competició, fins a la piscina. Els partits es jugaran entre el dimecres 11 i el diumenge 15.

LA DADA

El CN Terrassa juga la setmana vinent a Budapest i el CN Barcelona, a Siracusa
Subgrup A1 (Siracusa)
CN Barcelona (Catalunya)
Jadran Split (Croàcia)
Primorac Kotor (Montenegro)
CC Ortigia (Itàlia)
Steaua Bucarest (Romania)
Subgrup B1 (Budapest)
EN Tourcoing (França)
OSC Budapest (Hongria)
VK Radnicki (Sèrbia)
Sintez Kazan (Rússia)
CN Terrassa (Catalunya)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)