Waterpolo

De Sant Sebastià a la Nova Escullera

Waterpolo. Les piscines de l’Atlètic Barceloneta i del CN Barcelona seran l’escenari dels cinc partits de divisió d’honor

Les piscines del CN Atlètic Barceloneta (Sant Sebastià) i del CN Barcelona (Nova Escullera) seran l’escenari dels cinc partits que es jugaran avui corresponents a la tercera jornada de divisió d’honor masculina. Alguns clubs tenen el seu espai de joc habitual tancat, arran del decret del govern per evitar l’expansió de la Covid-19, i aquesta és l’alternativa que s’ha trobat per continuar endavant la competició, gràcies a la disponibilitat dels dos clubs barcelonins. El programa d’avui en el club mariner serà: a les 13.30 h Barceloneta-Navarra i a les 16 h Quadis CN Mataró-Astralpool CN Sabadell (per Esport 3). Més atapeït serà l’ordre del dia a la Nova Escullera amb els partits CN Barcelona-Canoe a les 15 h, el Sant Andreu-Echeyde a les 16.30 h, i el CN Catalunya-Sant Feliu a les 18 h. El duel entre el CE Mediterrani, que té les instal·lacions tancades, i el CN Terrassa, que la setmana vinent juga la fase prèvia de la lliga de campions, s’ha ajornat.

Allau d’ajornaments

En la divisió d’honor femenina només es jugaran dos dels sis partits programats. El CN Mataró rebrà al Saragossa (13 h) a la seva piscina coberta (de dimensions més reduïdes) perquè l’olímpica la tenen tancada des de fa una setmana i el CN Sabadell visitarà el Natación Boadilla (15.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)