Més esport

El govern del Japó veu “difícil” que hi hagi públic estranger en els Jocs de Tòquio

El ministre portaveu afirma que la decisió no s’ha pres i que l’executiu s’ha d’encarregar de la seguretat del poble japonès

El Govern del Japó ha afirmat que considera “difícil” permetre l’arribada de públic estranger per als Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio, encara que Ha assenyalat que encara no s’ha pres una decisió al respecte. El ministre portaveu de govern japonès, Katsunobu Kato, ha fit en roda de premsa que la prioritat de l’executiu és: “encarregar-se de la seguretat de el poble nipó” i ha assenyalat que l’entrada de visitants forans per als Jocs es veu complicada pel risc de propagació de nous ceps del coronavirus. Katsunobu Kato ha respost així a les informacions publicades fa uns dies pels mitjans locals que assenyalaven que el govern japonès ja havia pres la decisió.

El comitè organitzador dels Jocs de Tòquio ha assenyalat avui en un comunicat que la decisió sobre els espectadors estrangers: “s’ha de prendre cap a finals de mes i es basarà en factors que inclouen l’estat de les infeccions al Japó i altres països, possibles mesures de prevenció de la pandèmia i consell mèdic dels experts.”

Japó prohibeix des de finals de el desembre passat l’entrada al seu territori de tots els viatgers estrangers que no comptin amb visat de residència, per norma general, una decisió que seguirà en vigor fins a nova ordre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)