Ciclisme

Primoz Roglic, primer líder de la Vuelta que vol guanyar per tercer cop

Primoz Roglic és el primer líder de la general de la Vuelta amb el triomf en la la primera etapa la contrarellotge de de 7,1 quilòmetres amb sortida i arribada a la Catedral de Burgos i el pas pel castell de la ciutat castellana –3a categoria– a 4,6 per meta. L’eslovè, l’últim en sortir, ha millorat en 6 segons el temps que havia fet Alex Aranburu (Astana).

Adam Yates (Ineos) era el primer corredor a tenir en compte per a la general en sortir –el 22è dels 184 que hi ha– i després de fer el millor parcial al quilòmetre 2,5 (3:47) ha fet 8:52, marcant el millor temps a un quart de set del vespre amb tres segons menys que Omar Fraile (Astana).

El neerlandès Dylan Van Baarle, també de l’Ineos, rebaixava el temps del seu company amb una millor segona meitat –12 segons menys–, de baixada: 8:43.

Alex Aranburu (Astana) amb dos segons més que Yates al parcial ha marcat el millor registre una hora després que el corredor de Manchester: 8:38.

Sepp Kuss (Jumbo) amb 3:42 havia fet el millor temps a l’intermedi, 2 segons menys que Nelson Oliveira (Movistar), per entrar amb el cinquè, amb 5 segons menys que Yates.

Bernal i Roglic han sortit, com la resta, amb un minut de diferència en el seu cas a tres quarts de nou. Jan Tratnik (Bahrain) ha fregat el temps d’Aranburu amb 2 segons menys i Josef Cerny (Deceuninck) poc després es quedava a 4. Bernal ha entrat amb 21 segons més que el basc i Primoz Roglic amb 8:32 ha fet saltar pels aires els temps dels 183 corredors que havien sortit abans.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)