Ciclisme

El triomf que ha alegrat a tothom, ha guanyat Jakobsen

El neerlandès s’ha imposat en la quarta etapa de la Vuelta un any després de la seva greu caiguda a Polònia

Fabio Jakobsen (Deceuninck) ha guanyat a l’esprint la quarta etapa de la Vuelta en un triomf del que tothom s’ha alegrat i ha celebrat, fins i tot el segon, el francès Arnaud Démare (Groupama) que l’ha felicitat efusivament després de creuar la meta. El neerlandès va patir fa un any una greu caiguda en la volta a Polònia en la que es va patir per la seva vida, i tot i que en aquesta temporada ja havia guanyat alguna etapa, ara s’ha retrobat amb el triomf en una de les grans voltes.

No hi han hagut canvis en la general, tot i que el líder l’estonià Rein Taaramäe (Intermarché) ha caigut a falta de dos quilòmetres i ha entrat a meta dos minuts més tard. Estava en la zona de protecció dels tres últims quilòmetres i no ha perdut temps.

L’escapada del dia s’ha produït en el primer quilòmetre i l’han protagonitzat tres corredors, el gallec Carlos Canal i el cantàbric Ángel Madrazo, amb dos del Burgos, i el valencià Joan Bou, de l’Euskaltel. Han arribat a tenir quatre minuts i mig d’avantatge i el pilot els ha atrapat a tretze quilòmetres de la meta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)