Ciclisme

Cort guanya a Cullera i Roglic és de nou el líder

Magnus Cort Nielsen (Education First) é sel guanyador de la sisena etapa de la Vuelta, de 158,3 quilòmetres amb final a Cullera (3a). El danès ha entrat en l’escapada del dia i ha pogut guanyar amb Primoz Roglic (Jumbo) trepitjant-li els talons per recuperar el mallot de líder.

Jetse Bol (Burgos), Magnus Cort (EF), Bert-Jan Lindeman (Qhubeka), Joan Bou (Euskaltel) i Ryan Gibbons (UAE) formaven l’escapada, amb 7 minuts de marge sobre el pilot i després d’uns primers 50 quilòmetres amb múltiples atacs que no fructificaven, quan el BikeExchange ha canviat el ritme al darrere, al quilòmetre 74. En el 87 ja eren 5 minuts i a 60 pel final menys de 4. L’entrada de vent lateral ha deixat el marge a 3 fins que una caiguda amb dos homes de l’equip australià feia que la diferència s’estabilitzés.

El Movistar, l’Ineos i l’Alpecin han forçat talls en el pilot amb l’entrada de vent lateral a poc més de 30 quilòmetres. Una maniobra que deixava els escapats a menys de 2 i mig i el pilot partit en tres grups.

L’equip navarrès ha fet patir diversos homes de la general com el líder, Elissonde (Trek), o Carthy (EF). Els Deceuninck s’han afegit a la tasca de provocar talls al davant amb els escapats a 1 minut quan quedaven 10 quilòmetres.

La lluita per entrar ben col·locat al peu del port, a 2 quilòmetres de meta, ha fet que els Ineos pensant en Bernal i Carapaz atrapessin l’escapada menys, Cort, a 1 quilòmetre. Elisonde no ha aguantat al grup i el campió olímpic ho ha intentat sense èxit. Roglic (Jombo) ha arribat molt fresc a dalt i ha entrat segon darrere Cort.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)