Ciclisme

Primoz Roglic, quin remei

Ciclisme. L’eslovè recupera el primer lloc en la general de la Vuelta, en el segon final en pujada, amb triomf del danès Magnus Cort Nielsen

El Balcó d’Alacant és el colofó de la setena etapa de la Vuelta, avui, amb sis ports i sense descans en els 152 quilòmetres. Un 1a categoria a l’inici quasi a peu parat i el final amb restricció per al públic, que Primoz Roglic i el Jumbo han d’afrontar amb la responsabilitat de dur el mallot vermell. L’eslovè, màxim favorit al triomf i que aspira a la seva tercera victòria seguida, s’havia tret el pes de sobre dilluns en el primer final en pujada –al Picón Blanco– i ahir, com qui no vol la cosa, el recuperava en el segon, a Cullera i gairebé amb la seva segona victòria d’etapa després de la contrarellotge inicial.

Magnus Cort Nielsen (Education First) va saber patir en la pujada final i va entrar amb l’eslovè trepitjant-li els talons. El danès havia entrat en la fuga bona de cinc homes quan s’havien recorregut 50 quilòmetres i que van tenir 7 minuts.

El BikeExchange primer i el Movistar, l’Ineos i l’Alpecin forçant talls amb l’ajuda del vent lateral després, van fer que la diferència s’anés reduint fins al minut a 10 quilòmetres. El líder, Elissonde (Trek), o Carthy (EF) es veien perjudicats en els ventalls i l’equip de Bernal era el que entrava millor a l’explosiva ascensió final, l’única, amb 2 quilòmetres. Narváez anava massa fort per a Bernal, Yates i companyia, i eren Superman López i Vlasov els que ho provaven, sempre amb Cort Nielsen aguantant uns metres al davant, fins que Primoz Roglic apareixia fresc com una rosa.

Etapa 6 (158,3 km)
1r M. Cort Nielsen (EF) 3h30:53
2n P. Roglic (Jumbo) m.t.
3r A. Bagioli (Deceuninck) a 0:02
4t A. Vlasov (Astana) a 0:04
5è E. Mas (Movistar) m. t.
6è M. Matthews (BikeExch.) a 0:06
7è E. Bernal (Ineos) a 0:08
8è A. Valverde (Movistar) m. t.
9è M.Á. López (Movistar) a 0:09
11è D. de la Cruz (UAE) a 0:21
General (883,5 km)
1r P. Roglic (Jumbo) 21h04:49
2n E. Mas (Movistar) a 0:25
3r M.Á. López (Movistar) a 0:36
4t A. Valverde (Movistar) a 0:41
5è E. Bernal (Ineos) m. t.
6è A. Vlasov (Astana) a 0:53
17è D. de la Cruz (UAE) a 2:14
Regularitat
1r J. Philipsen (Alpecin) 131 punts
Muntanya
1r R. Taaramäe (Interm.) 10 punts
Joves
1r E. Bernal (Ineos) 21h05:30
Equips
1r Movistar Team 63h16:06
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)