Ciclisme

L’hora decisiva en la Vuelta

Ciclisme. Roglic, tercer a 1:36 d’Eiking, surt com a favorit en l’última setmana de la prova amb la muntanya asturiana, els llacs de Covadonga i el Gamoniteiru, i la contrarellotge final a l’horitzó

Després d’una setmana marcada per la calor i una certa treva entre els favorits, la Vuelta entra en la fase decisiva amb les dues etapes de muntanya asturiana, amb els llacs de Covadonga (dimecres) i l’inèdit Gamoniteiru (dijous), i la contrarellotge final de Santiago de Compostel·la (diumenge) a l’horitzó. L’etapa final és l’as a la màniga que es guarda l’eslovè Primoz Roglic (Jumbo), el més ben situat dels aspirants i el màxim candidat a emportar-se la tercera victòria de la Vuelta consecutiva. A hores d’ara, però, els dos primers classificats són el noruec Odd Christian Eiking (Wanty) i el francès Guillaume Martin (Cofidis), a qui tothom considera en situació d’interinatge i amb l’etapa de dimecres com a data de caducitat. Roglic és tercer, a 1:36 del lideratge, i darrere seu i en situació de discutir-li la supremacia hi ha els corredors de Movistar Enric Mas i Miguel Ángel López, l’australià Jack Haig (Bahrain) i el colombià Egan Bernal (Ineos). Avui, la 16a etapa entre Laredo i Santa Cruz de Bezana (180 km) es presenta com l’última oportunitat per als esprintadors.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)