Ciclisme

Exhibició i victòria de Pogacar a Llombardia

L’eslovè s’ha imposat en l’última gran clàssica de la temporada després d’atacar els seus rivals a 40 km de la meta i superar en l’esprint Masnada

L’eslovè Tadej Pogacar (UAE) ha estrenat el seu palmarès en la volta a Llombardia, un dels cinc monuments del ciclisme mundial. Ho ha fet, a més, en el seu debut en la prova i després d’un atac ferotge a 40 quilòmetres de l’arribada, al peu del Passo di Ganda. El seu moviment ha agafat en fora de joc els altres favorits. Només l’italià Fausto Masnada (Deceunick-Quick Step) ha pogut reaccionar en el descens del port i camí cap a Bèrgam, la seva ciutat natal. Pogacar i Masanada han arribat plegats en l’última recta però l’eslovè ha estat molt més potent en l’esprint per a la victòria. És el quart ciclista que guanya en un mateix any el Tour i la volta a Llombardia després de Coppi, Merckx i Hinault.

El podi l’ha completat Adam Yates (Ineos), que en l’esprint ha superat el veterà Alejandro Valverde (Movistar) i el recent campió del món, Julian Alaphilippe (Deceuninck).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)